Witam!
Jako ze jestem tu nowy na wstepie mowie wszystkim czesc!
Co mnie natknelo do zalogowania sie i napisania na forum?
Wczorajszy telefon pani konsultantki w programie propozycja.
Jestem w idei 3 lata. 2lata mialem NIO50 a nastepnie prze rok mega 150(bez telefonu) i za miesiac konczy mi sie umowa.
Przez te 2 lata mialem rachunki po ok. 60-70 zl a w medze z reguly 61zl.
Jestem zainteresowany przede wszystkim nowym telefonem i jednym numerem za darmo wiec wystarczy mi abo 25zl+15 zl za jeden numer.
Wszystko to powiedzialem pani, a takze to ze z telefonow interesuje mnie tylko telefon z odtwarzaczem mp3 i slotem na karty pamieci.
No i sie zaczelo!:)
Pani przez ponad 20 minut szukala telefonu ktory by mnie interesowal
po czym zaczela sapac ze bedzie ciezko i ze jedyny telefon to
nokia 6230i ale moze mi go zaproponowac za 899 zl!
Nic innego.Zadnych dodatkowych minut i smsow.
O sagemie MYX 6-2 nawet nie wspomniala.
Jestem realistą i wiem ze przy takim abo nie dostane tej noki za np 199 zl ale tego sagema powinienem dostac za max. 99 zl.
Wiec jej grzecznie wyjasnilem ze chyba zartuje i ze nowa nokie 6230i to ja moge miec na allegro za 1000-1100 zl na wlasnosc i nie bede musial podpisywac abo na 2 lata.
No i podziekowalem za taka oferte i zapytalem o procedure rezygnacji, po czym stwierdzilem ze rezygnuje bo konkurencja ma znacznie lepsza oferte!:)
I teraz pytanie jakie beda ich dalsze kroki(tzn. ile razy moga jeszcze zadzwonic ) i jak dlugo sie upierac przy swoim?
Umowa konczy mi sie 19 lisopada
Z gory dziekuje za wszelkie sugestie i sorry za tak dlugi komentarz ale wczoraj ten telefon tak mnie rozbawil ze musialem sie tym z wami podzielic!:)