Użytkownik
Ranga
Zapalony dyskutant
Skoro masz pełny nolimit z PL do EU, to oferta jest za darmo i nie do przedłużania przez najbliższe 5 lat.Tresor pisze:Dokładnie tak jest Saczi. Tylko play oferuje 10zł taniej ale nie wiem jak jakośc usług, połączeń, neta u tego operatora?:(![]()
Bardzo dobra oferta.kacper81 pisze:Witam
Prośba o opinię, czy mogę coś jeszcze ugrać z poniższej oferty?
tel: Huawei 20 PRO
dopłata za tel.: 500 zł
rozmowy/internet: no limit
Abonament: 125zł (po podpisaniu deklaracji wpłacania minimum 120 zł miesięcznie przez 2 lata)
umowa: 24 msc
ponadto możliwość wykupienia ubezpieczenia za 9,50zl/msc.
Powinno się dać ugrać 10 GB neta, no limit rozmowy/sms i tel za 1 złfrantic85 pisze:czy może ktoś jasno napisać co moge ugrac przy abo 60zł, umowa na 24miechy i tel huawei p9 lite 2017? z góry dzięki.
raczej chodzi mnie głównie o znizke na abo i tel, bo w cenniku jest za 250, neta moze byc nawet 2gb...djdeli pisze:Powinno się dać ugrać 10 GB neta, no limit rozmowy/sms i tel za 1 złfrantic85 pisze:czy może ktoś jasno napisać co moge ugrac przy abo 60zł, umowa na 24miechy i tel huawei p9 lite 2017? z góry dzięki.
Ten cennik jest dosyć stary. Lepiej sugerować się tym:frantic85 pisze:raczej chodzi mnie głównie o znizke na abo i tel, bo w cenniku jest za 250, neta moze byc nawet 2gb...djdeli pisze:Powinno się dać ugrać 10 GB neta, no limit rozmowy/sms i tel za 1 złfrantic85 pisze:czy może ktoś jasno napisać co moge ugrac przy abo 60zł, umowa na 24miechy i tel huawei p9 lite 2017? z góry dzięki.
kacper81 pisze:Witam
Abonament: 125zł (po podpisaniu deklaracji wpłacania minimum 120 zł miesięcznie przez 2 lata)
djdeli pisze:Bardzo dobra oferta.kacper81 pisze:Witam
Ciekawe czy mają inny cennik czy dają większe rabaty.
Wychodzi 500 zł rabatu na tel i kolejne 250 zł za lojalkę.