a próbowałeś zanim napisałeś tego posta zajrzeć choćby na poprzednią stronę tego wątku? 

ZM we Freshu Darmowe rozmowy i SMSy w Play
nikt nie posiadaerosvip pisze:Witam wszystkich,czy posiada ktoś jeszcze aktualne kody na smsy
są podane kilka stron wstecz w tym wątkuerosvip pisze:Witam wszystkich,czy posiada ktoś jeszcze aktualne kody na minuty, mb
Przecież nawet na bieżącej stronie podałem link, wystarczy kliknąć. Dla chcącego nic trudnego.24bis24 pisze:są podane kilka stron wstecz w tym wątku
Na 99% robiłem tak na początku, teraz wystarcza mi 100/100/100bolek2004 pisze:Odpowiedzi się domyślam ale wolę się upewnić. Rozumiem że pakiet za 19zł 300 minut/300sms/300mb w razie czego można przedłużać tym tańszym za 9zł 100/100/100? Wszystko powinno się sumować. Głównie zależy mi na minutach.
Proszę, ja przedłużam 2 miliony smsów z pakietu no limit sms (który raz wykupiłem specjalnie po to) pakietem 100/100/100, więc tamto na 99.9% pójdziebolek2004 pisze:Dzięki. Tak właśnie się domyślam.
Mam osobę która wydaje 30zł na 3 miesiące i miesięcznie po 100 minut wychodzi mniej więcej dlatego pomyślałem żeby na wszelki wypadek na początek wykupić 300 minut za 19zł, a potem już normalnie przedłużać tym 100 minut.
Pytanie retoryczne?Proszę, ja przedłużam 2 miliony smsów z pakietu no limit sms
bo uznałem, że to oczywisteMarcel82 pisze:Zapomniałeś dodać w miesiącu 31-dniowym
to musisz składać reklamacje ponieważ systemowo powinno tyć w/g Twoich obliczeńMarcel82 pisze:EDIT: 2678400 to 31*24*60*60 - ja mam więcej teraz, więc kręcisz coś
Yyyyy że niby wbijam je co tydzień? Upewniam się, bo administracji nie spodobało się dziś moje poczucie humoru, może już straciłem je zupełnie24bis24 pisze:wcale się nie dziwię jak angażujesz się w poniedziałkowe kody
i niech tak zostanieMarcel82 pisze:tak myślałem teoretyku
prawdablacQ1 pisze:prawda ?