Za duży koszt roamingu krajowegoiphoneski pisze:Tak tak, mi też chodziło o aplikację iOS. Ciekawe co ich tak wzięło nagle.

Za duży koszt roamingu krajowegoiphoneski pisze:Tak tak, mi też chodziło o aplikację iOS. Ciekawe co ich tak wzięło nagle.
Nie pocieszasz.Athantor pisze:Niedługo chyba rocznica odkąd nowy maszt stoi wyłączony.
Panowie,zapraszam do Koszalina. U zbiegu ulic Bukowej oraz Gdańskiej stoi maszt Play, niedawno podwiesił sie do niego T-Mobile. A teraz najlepsze-Maszt został postawiony w czerwcu 2016 i do dziś nie sieje a Wy nażekacie,że gdzieś tam mija 1 rocznica postawienia masztu? U Nas niedługo minie 2!!!ja.michal pisze:Nie pocieszasz.Athantor pisze:Niedługo chyba rocznica odkąd nowy maszt stoi wyłączony.Miejmy nadzieję, że jednak Play odpali nowe lokalizacje przed sezonem wakazyjnym.
PGE robi problemy z podpięciem prądu. Witek pisał o tym na Twitterze.Athantor pisze:Z wczoraj, z podlaskiego:- Rzędziany dalej nieczynne. Niedługo chyba rocznica odkąd nowy maszt stoi wyłączony.
A wieża w Jaświłach już stoi?Athantor pisze:czyli Jaświły jeszcze nie działają)
Świetnie.Pijo pisze:PGE robi problemy z podpięciem prądu. Witek pisał o tym na Twitterze.
Nie wiem niestety; wiem tylko tyle że nie działa (jeszcze).Pijo pisze: A wieża w Jaświłach już stoi?
Hmm to u mnie obyło się bez problemu. Zasilanie zrobione, skrzynka podłączona.Pijo pisze:PGE robi problemy z podpięciem prądu. Witek pisał o tym na Twitterze.
To ta lokalizacja? - http://wyszukiwarka.gunb.gov.pl/wniosek ... bff66fd73/marcellove pisze: U zbiegu ulic Bukowej oraz Gdańskiej stoi maszt Play, niedawno podwiesił sie do niego T-Mobile. A teraz najlepsze-Maszt został postawiony w czerwcu 2016 i do dziś nie sieje a Wy nażekacie,że gdzieś tam mija 1 rocznica postawienia masztu? U Nas niedługo minie 2!!!
Pewnie tak, ale to chyba nie od dziśkozien70 pisze:Za duży koszt roamingu krajowegoiphoneski pisze:Tak tak, mi też chodziło o aplikację iOS. Ciekawe co ich tak wzięło nagle.
http://www.telko.in/koszty-roamingu-kra ... wznoszacejiphoneski pisze:Pewnie tak, ale to chyba nie od dziśkozien70 pisze:
Za duży koszt roamingu krajowego
Te wyliczenia są oczywiście mocno uproszczone, bo nie uwzględniają choćby commitmentów, które powodują, że finalna cena za GB jest różna u poszczególnych partnerów a także faktu, że paczki danych u partnerów zapewne zużywane są nierównomiernie. Krótko mówiąc - boli, mimo solennych zapewnień oficjeli P4 (że to niby problem marginesowy)...harys pisze:To taki statystyczny user mający na sztywno roaming wlaczony,płacący te marne 25 Zeta za no limit nie daje nic zarobić.