Użytkownik
Ranga
VIP
Sieć
Każda
dagonPL pisze:W Świeciu dzisiaj ok godziny 16 wszystkie moje telefony spadły z LTE do U900. Tylko jeden powrócił automatycznie, reszta po restarcie. Może jakaś regionalna zmiana, updaty.
Zdjęcie Samsungiem?Mixiorek pisze:MOP Malankowo Zachód przy A1.
Co to za dziwactwo?Mixiorek pisze: MOP Malankowo Zachód przy A1. Jest pozwolenie UKE. "Konstrukcja" czeka na graty![]()
Strzelam - 15-20m? Co ciekawe przy A2 i A1 jest kilka takich stacji. N! też korzysta z takich konstrukcji.ja.michal pisze:Co to za dziwactwo?Ile to to ma metrów?
![]()
Kolejna branża, która by stanęła bez pomocy ze wschodu.Panów złapałem w przerwie na kanapki.Dzisiaj mieli zakończyć składać całą strukturę wieży. Firma bodajże z rejonu Elbląga, a pracownicy ze wschodu, ale bez problemu dało się dogadać. Szybko im to idzie.
Taką konstrukcję widziałem parę razy w N! jako "TEMP".Mixiorek pisze:Strzelam - 15-20m? Co ciekawe przy A2 i A1 jest kilka takich stacji. N! też korzysta z takich konstrukcji.ja.michal pisze:Co to za dziwactwo?Ile to to ma metrów?
![]()
Przy A2, chyba na odcinku Stryków-Wiskitki jest fajna sytuacja po stronie północnej. Nowa 60m wieża Play a obok to maleństwokozien70 pisze:Taką konstrukcję widziałem parę razy w N! jako "TEMP".
Dokładnie to samo pomyślałem jak zobaczyłem te foty. To wygląda na maszt tymczasowykozien70 pisze:Taką konstrukcję widziałem parę razy w N! jako "TEMP".Mixiorek pisze:Strzelam - 15-20m? Co ciekawe przy A2 i A1 jest kilka takich stacji. N! też korzysta z takich konstrukcji.ja.michal pisze:Co to za dziwactwo?Ile to to ma metrów?
![]()
U niektórych działało w Bydgoszczy a u niektórych nieTak jak pisałem wyżej, Bydgoszcz od rana działa poprawnie, przynajmniej działała do 15, jak wyjeżdżałem.
U mnie też od wczoraj problemy z WifiCalling. Wczoraj jeszcze chwilami działało, dzisiaj już w ogóle niedostępne...iphoneski pisze:Działa wam wifi calling w play? Net jest, nawet teraz tego posta piszę z niego a wifi calling brak. Może to wina udostępniania z maca, ale ostatnio tak robiłem i śmigało. Niestety brak jakiegokolwiek zasięgu jakiejś sieci żeby smsa puścić chociaż.
Dobra, rozwiązane, zostawiam dla potomnych. Wystarczy zmienić DNS na te od Google i śmiga. Net od plusa jak coś
Pisałem to w lutym. Dzisiaj maszt już stoi, niestety teren zamknięty i nie mogłem tam wejść i fotek zrobić, znaczy zrobiłem ale nic nie widać. Maszt nic nie nadaje, jedynie światełko widaćiphoneski pisze:Ciekawa sprawa z nowych wykazów. Play dostał pozwolenie w Wierzchucinie, dz. nr. 120, jeśli to wypali to play będzie tam jedyną siecią z normalnym zasięgiem, bo reszta tylko jakieś szczątki i to na zewnątrz. O ile to oczywiście jest ten Wierzchucin o którym myśle ale raczej tak, sprawdzałem współrzędne.
Mixiorek pisze:MOP Malankowo Zachód przy A1. Jest pozwolenie UKE. "Konstrukcja" czeka na graty![]()
Nie wiem jaką to coś ma nośność ale te betonowe bloczki na rogach nie budzą jakiegoś wielkiego zaufania. Oby nie wiało w tym rejonie zbyt mocno!
Trochę nie ten wątek
Ups, kolorki mi się ten, tegesPawrzes pisze: Jakieś magentowe to pozwolenie http://beta.btsearch.pl/?dataSource=uke ... 32&zoom=16![]()
Nad morzem jest teraz bajecznie. Kolory piękne, pogoda wymarzona, mało ludzi, ceny normalne. Do tego ciemno robi się tam dopiero około 22:00. A jeszcze przez miesiąc będziemy zyskiwać więc to jest super moment. Mam wieczorno-nocne fotki z portu w Helu, plażach w Jastarni i Juracie ale to nie to forum3G pisze:Ach to niebo - ktoś rozlał niebieską farbę