• Wszystko, co dotyczy ofert prepaid i mix operatorów.
Wszystko, co dotyczy ofert prepaid i mix operatorów.
Regulamin forum: 
W tym dziale omawiamy oferty:
- PREPAID,
- MIX,
- SUBSKRYPCJE.

Uwaga! Jeżeli szukasz oferty dla siebie i nie wiesz, na którą się zdecydować - zadaj pytanie w dziale Jaką ofertę wybrać?
 #995529  autor: zakopane
 25 maja 2018, 22:39
Super! Dzieki
A kod 5 za 10 dziala? Choc nie jest to idealne bo przeciez waznosc 5/10 to tylko miesiac
Pakiety bylby fajne choc mimo wszytko na 100 min + 100 sms + 1GB musialbym wydac 25 zl - ale jest to opcja na przyszlosc jak zacznie dzwonic do innych niz do play bo teraz wylacznie 5 numerow w play :D
 #995530  autor: zoltan666
 25 maja 2018, 22:46
Żadnych innych bonusów, kodów, gratisów w postaci zł., minut, smsów. Tylko płatny pakiet: minut, smsów, 2 pakiety GB. Ostatnio dawali darmowe 3/6 GB na 3 miesiące. Aktualnie cisza.
 #995560  autor: zakopane
 26 maja 2018, 10:56
Ryszard Lubicz pisze:Wlasnie , ze przez fb jest. Ostatnio doladowalem. Bonus nie przyznali ale po zlozeniu reklamacji przyznano mi kwote na konto glowne. Nawet to tu opisywalem niedawno.
Dobrze zrozumielem ze w tej taryfie zasilenie przez FB nie daje nic na bonusowe?
W Play Fomula zawsze bonus tak przedluzam - mam teraz 300 zl :) na bonus
 #995564  autor: zakopane
 26 maja 2018, 11:19
24bis24 pisze:Kolega wczesniej juz to napisal a regulamin to precyzuje☺
Wolałem sprawdzić.
Dzięki za wszelką pomoc wszystkim.
Taryfa super dla dziadków i dzieci lub osób mało potrzebujących.
My w rodzinie i znajomych, wszyscy mamy Play więc idealna.
Minus- brak promcji, ale internet taniej niż w mojej formule bo ja płacę 5zl za 700MB,
które ważne jest tylko miesiąc a tu jest bezterminowe 1GB/5zl!
Ostatnio zmieniony 26 maja 2018, 11:32 przez Morvius, łącznie zmieniany 1 raz. Powód: Błędy ortograficzne oraz literówki i interpunkcja. Nie posiadasz w klawiaturze polskich znaków? 0_o