• Chińskie telefony i inne mniej lub bardziej egzotyczne marki, a także dyskusja ogólna, ponad podziałami według producentów.
Chińskie telefony i inne mniej lub bardziej egzotyczne marki, a także dyskusja ogólna, ponad podziałami według producentów.
 #99122  autor: Puchacz
 27 sie 2006, 11:27
Witam.
Mam problem z Philipsem 362.
Posiada on port podczerwieni, więc w ten sposób napewno da się przerzucić foty na kompa. Ale czy ktoś z Was wie, czy jest jakaś inna metoda komunikacji między telem a kompem :?: Pytałem w kilku punktach z tel., ale nigdzie jak dotąd nie udało mi się dostać kabla do transmisji danych.
Spotkaliście się już może z tym problemem :?:
Czy można gdzieś wogóle taki kabel kupić :?: :?:

Z góry dzięki za pomoc 8)

Puchacz

#99168  autor: wendzior
 27 sie 2006, 13:52
jak mas podczerwien to zamiast kabla mozesz uzyc portu podczerwieni do pc. mozna kupic w chyba kazdym komisie a koszt ok. 20-30zł

#99174  autor: Puchacz
 27 sie 2006, 14:04
wendzior pisze:jak mas podczerwien to zamiast kabla mozesz uzyc portu podczerwieni do pc. mozna kupic w chyba kazdym komisie a koszt ok. 20-30zł

No niby tak ja wiem, że tak jest ale mi chodzi o kabel, bo on daje więcej możliwości. Może po prostu jest trudno dostępny, bo przecież Philips nie jest aż tak popularny jak Nokia czy Siemens??

Więc jeżeli chodzi o podczerwień to ja to wszystko wiem - o kabel mi się rozchodzi..........
Można gdzieś go dostać :?: :?: :?: :?: :?:

Puchacz

#99222  autor: RafalM
 27 sie 2006, 15:23
Ciężko będzie znaleźć ten kabel na allegro. Może idź to salonu jakiegoś opa (najlepiej Orange) może tam będzie.