• Wszystko, co dotyczy ofert prepaid i mix operatorów.
Wszystko, co dotyczy ofert prepaid i mix operatorów.
Regulamin forum: 
W tym dziale omawiamy oferty:
- PREPAID,
- MIX,
- SUBSKRYPCJE.

Uwaga! Jeżeli szukasz oferty dla siebie i nie wiesz, na którą się zdecydować - zadaj pytanie w dziale Jaką ofertę wybrać?
 #991570  autor: sa
 03 maja 2018, 14:46
pavesi pisze:Witam
Szukam oferty play lub red bull gdzie miałbym darmowe do play oraz jakieś sensowne pakiety internetowe , gdzieś czytałem że jest jakaś oferta w play że internet niewykorzystany się sumuje.
Wiem o ofercie typu RBM na kartę 5 tyle że tutaj smsy są za 10 zł i nie ma tutaj żadnej sensownej pocji na połączenia inne niż play .
Może jest ktoś bardziej obeznany co oferują ci dwaj operatorzy w swoich różnych taryfach ..
Byłbym wdzięczny za pomoc
Pozdrawiam
https://www.redbullmobile.pl/oferta/na-karte/siema
Po prostu przestudiuj oferty i regulaminy to o ofercie RBM i jego mutacjach będziesz wiedzieć co i jak,a jakbyś chciał ofertę RBM Energy i starsze to najlepiej kodem do faktu i stamtąd za pomocą opcji *163* i wybrana oferta w ten sposób możesz też wybrać oferty siema pl. choć akurat chyba jednak nie z faktu chyba że coś zmienili.Ale do ofert siema i siema pl. można zwyczajnie kodami przejść.
 #991639  autor: Robaas
 04 maja 2018, 00:09
Mam obecnie "Formuła Play na Kartę" i nazbierane trochę GB z różnych promocji, podoba mi się sposób na tani nolimit w RBM, czy jest jakiś sposób na zmianę i zachowanie internetu? Czy przy każdej zmianie pakiet danych przepada, może jest jakiś wyjątek?
 #991691  autor: adacomp
 04 maja 2018, 13:21
Zużyj najpierw te GB a potem migruj bo inaczej przepadną bez wyjątku tak jak papay napisał.
 #991702  autor: Robaas
 04 maja 2018, 13:43
Dzięki. Przeliczając chyba nie opłaca mi się czekać, zrobiła mi się duża górka GB, wszędzie mam w zasadzie WiFi. Będę musiał je poświęcić, bo tak wyjdzie mi taniej.