• Wszystko, co dotyczy ofert prepaid i mix operatorów.
Wszystko, co dotyczy ofert prepaid i mix operatorów.
Regulamin forum: 
W tym dziale omawiamy oferty:
- PREPAID,
- MIX,
- SUBSKRYPCJE.

Uwaga! Jeżeli szukasz oferty dla siebie i nie wiesz, na którą się zdecydować - zadaj pytanie w dziale Jaką ofertę wybrać?
 #991422  autor: mariasmile509
 02 maja 2018, 09:27
siema wszystkim,

poszukuje oferty pp z dluga waznoscia konta dla wychodzacych.

znam nju i w rodzinie ale nie do konca mi one odpowiadaja.
nie zalezy mi za bardzo na cenach rozmow ani paczkach danych czy tp.

zalezy mi na tym by konto bylo dlugo wazne i mozna ustawic przekierowanie rozmow przychodzacych.
 #991427  autor: mkkot
 02 maja 2018, 09:38
Jeśli chcesz mieć przekierowania w prepaidzie, to tak naprawdę zostaje Ci tylko Play i sieci na Playu. Wydaje mi się, że we Freemium w Virgin Mobile jest rok ważności konta, a za przekierowania też częściowo nie zapłacisz, bo będziesz mieć te 30 minut.

//edit widzę, że jesteś nowy na forum. W Playu oferta nazywa się Rok Ważności Konta lub stara Play Fresh.
 #991504  autor: Dorotea
 02 maja 2018, 19:52
Przekierowania w prepaid działają bez problemów i wyjątków tylko w Play i T-Mobile (i ich submarkach). Z sieci opartych na Play polecam FAKT (można przejść z Play kodem), doładowanie 5 zł przedłuża ważność konta na rok. Również RBM Siema PL jest godne uwagi.

Z kolei w T-Mobile znośna jest taryfa Frii.
 #991520  autor: mkkot
 02 maja 2018, 22:52
Jestem zaskoczony tym t-mobile. Może czas pokupować startery innych opów. A jak z połączeniem oczekującym w prepaidzie, gdzieś jest poza Play?
 #991536  autor: adacomp
 03 maja 2018, 00:36
Johnny pisze:Jeszcze jedna bardzo ważna rzecz w FM min rozmowy 0,15zł w innych taryfach P4 0,29zł
Niestety ale nie ma tam darmowego SD więc jak dla mnie lipa.
 #991545  autor: Johnny
 03 maja 2018, 09:03
adacomp pisze:Niestety ale nie ma tam darmowego SD więc jak dla mnie lipa.
Zakładając, że przekierowanie ma być na numer w P4 to tak, ale jeśli na numer w innej sieci to jest to najtańsze rozwiązanie.