No to dziś udało mi się obejrzeć z bliska nadajnik Playa w Wygiełzowie (maszt T-Mobile) lecz moje zdziwienie było pod względem numerów CID na U900 (zamiast numeracji po kolej to mamy misz-masz kompletny co mnie zaskoczyło) , na U2100 to wiedziałem o tej nietypowej numeracji CID-ów na sektorach
Mam zdjęcia anten Playa na tym nadajniku + radiolinia na 3 sektorze :

- sektor 1 i 3 oraz radiolinia na 3 sektorze

- wszystkie sektory , anteny Playa są niżej jakby coś , różnica jest jakieś 10 m od anten N!

- puszka Playa , T-Mobile ma od strony wejścia , więc chyba się nie pomyliłem robiąc to zdjęcie
A jak się ma z zasięgiem , szczerze mogło być lepiej . 4 km od nadajnika wjeżdżając do Iwanisk od strony Staszowa DW 757 jest problem z zasięgiem (nawet U900 idzie w granicach od -100 do -115 dBm) , ze względu na zasłonięcie przez las który trochę robi kłopot , w samych Iwaniskach to rewelacji nie ma tak naprawdę , dopiero na wylotach jest dużo lepiej , w kierunku Opatowa całkiem dobry zasięg zaczyna się w okolicach cmentarza i ze 2-3 km jest mocny sygnał , iż mamy widoczność optyczną z masztem, zasięg tego nadajnika urywa się w Kobylanach koło remizy strażackiej tam wchodzi zasięg z Pęchowa pod Klimontowem (DK 9) ale około kilometra tylko , potem mamy do początku wjazdu do miejscowości Czerników Opatowski aż do pojawienia się zasięgu z Oficjałowa pod Opatowem przy DK 9 więc jakieś 10 km od nadajnika jest całkiem ok . Ciekaw jestem jak to wygląda w kierunku Staszowa , może być trochę lepiej , w niedalekiej przyszłości wam opiszę zasieg