U mnie sytuacja wyglądała tak: na zaproszonym numerze włączyłam zgody kompleksowym kodem i przyszły potwierdzenia trzech brakujących zgód (trzy były aktywne z promocji RWK dostępnej bez zaproszenia). Na drugim, niezaproszonym numerze też z RWK "ogólnodostępnym" status zgód był podobny, czyli trzy aktywne. Kilka dni temu testowo próbowałam je wyłączyć i "Zlecenie zostało przyjęte do realizacji", przez kilka godzin zero efektu a przy kolejnej próbie wystąpił błąd, wszystko to znamy
Zachęcona Twoim dementi ponowiłam dzisiaj próbę na niezaproszonym numerze (na zaproszonym nie mogę kombinować, bo jeszcze nie minęło magiczne 14dni

) Zrobiłam taki manewr, włączyłam zgody (pomimo że były aktywne) i wtedy udało się je wyłączyć, na obie operacje przyszły potwierdzenia, szok
Reasumując, jeśli już zaskoczy to idzie szybko ale zdarzają się problemy z rozruchem

Przyznaję jednak uczciwie jest ogromny postęp w informacji o statusie zgód. To co było do tej pory to jakaś kpina: Zlecenie dotyczące wyrażenia/odwołania zgód zostało zrealizowane. Co to niby miało potwierdzać? Teraz nie dość, że informują czy zgoda została wyrażona czy odwołana to jeszcze podają rodzaj tej zgody, cuda Panie, cuda