Użytkownik
Ranga
VIP
Sieć
Każda
Ja w temacie 5G widzę raczej budowę nowej sieci, niezależnej (w pewnym sensie) od obecnej. I tu może być już inny dostawca, niż obecny Hua. Wyrzucać tego, co mają obecnie, w sensie wymiany sprzętu na stacjach 2/3/4G na pewno nie będą. Nie miałoby to żadnego sensu, to nowy sprzęt.p2225 pisze:Jak Orange będzie chciał zmieniać sprzęt to albo będą to robić z T-mobile, albo montować go na co drugiej stacji
Idą połączenia głosowe po LTE we Francji na SIM z Orange Polska?bxx1 pisze: Tak nie w temacie.Przejeżdżałem przez francje,na karcie nju zalogowało mnie do Orange Fr.Wyniki speedtestu rzadko schodziły poniżej 100 mega a przeważnie 120.Tam wiatr hula po Lte.Wychodzi na to że niema żadnych cięć prędkości na roamingu lte.Co ciekawe do innych operatorów nie mogłem się zalogować.
Pójdzie w jakieś kraje afrykańskie.kozien70 pisze:Wyrzucać tego, co mają obecnie, w sensie wymiany sprzętu na stacjach 2/3/4G na pewno nie będą. Nie miałoby to żadnego sensu, to nowy sprzęt.
Site sharing to chyba oddzielna część umowy.p2225 pisze:Tyle, że Orange żeby mieć 5G na innym sprzęcie w całej Polsce to druga połowa sieci (T-Mobile) musi się również na to zgodzić.