...albo nie przepadła dzięki doładowaniu minimalnie 25zł poprzez doladowania.play.pl (DPP) - co zresztą P4Y na FB proponuje wszystkim 

jarektjarekt pisze:Myślę nad zrobieniem opisu/poradnika gdzie klikać, w jakiej kolejności, jakie robić pauzy, w jakiej przeglądarce, w jakim systemie itp., itd. aby chodziło jak najlepiej albo w ogóle działało dobrze.
Wydaje mi sie ze poradnik ma opisać jak doładować przez ta strefę. Bo z tego co pisał jarekt to chyba o to mu chodziło i jeśli udało ci się doładować, to poradnik nie był ci potrzebny a to ze nie dostałeś bonusowych złotówek jest spowodowane błędem.patrix-83 pisze:Nie mam nic przeciwko jeśli masz tylko chęć i czas abyś zrobił taki poradnik ponieważ wtedy użytkownicy unikną takich gaf z doładowaniem jak właśnie ja dziś zrobiłem.
Pisząc mój post wcześniej i doładowując Play przez strefę RBM miałem na myśli że doładowanie jak najbardziej przyszło ale bonus 15% nie. Dzwoniłem parę minut temu w tej sprawie do BOK Play i po dłuższym sprawdzeniu konta, zastanowieniu się konsultantki co tam się stało, wyjaśnianiu jej, dłubaniu w systemie i oczekiwaniu dostałem od kopa rekompensatę 5zł za zaistniałą sytuację która wejdzie na konto 1 kwietnia i dobrze się składa bo środki promocyjne mam ważne do 31.03 - nie pytajcie dlaczego chciałem je już dziś przedłużać skoro były ważne do 31.03jarekt pisze:Chodzi o poradnik jak klikać żeby doładować. Niby prosta sprawa...
A bonus 15% lub 30%, to już potem sam się robi dzięki uprzejmości P4(no chyba, że ktoś numer Play próbował ładować przez stronę SDRBM i bonusu nie dostał, bo akurat namieszali w P4 i przyblokowali bonus dla takich doładowań - albo inaczej: bonus działa obecnie zgodnie z regulaminem bonusów w StrDoł RBM).
Nie ma znaczeniajkriss pisze: czy włączenie promocji darmowy internet 3/6 GB lepiej zrobić przed czy po doładowaniu 5zł ?