• Wszystko, co dotyczy telefonów komórkowych marki Sagem oraz akcesoriów do nich - opinie, uwagi, pytania, itp.
Wszystko, co dotyczy telefonów komórkowych marki Sagem oraz akcesoriów do nich - opinie, uwagi, pytania, itp.
 #98098  autor: kamilos1983
 24 sie 2006, 11:45
Mam pytanko do bardziej obeznanych w tym temacie.
Jaką Irdę kupić do Sagema My 400X aby być pewnym że będzie działać ??? Chodzi mi o firme itp. Z gory thx

#98104  autor: kamil1221
 24 sie 2006, 12:11
Jeżeli będziesz kupował w komisie poproś aby sprzedawca na miejscu sprawdził czy działa z twoim telefonem.

Ogólnie co do firm... hymm, ja mam jakąś IrDE z (nawet nie pisze jaki producent).
Na bank pomoże ci Stodoła z IrDA jakiejś firmy bo on chyba ma FOVER, czy coś takiego.

#98209  autor: stodola
 24 sie 2006, 15:44
No ja mam Forever'a i działa bardzo dobrze ;) Radze nie kupować innych ird bo Ci nie bedzie działać :mrgreen: (ja tak miałem 2 razy az w koncu za 3 razem wymienili mi na Forevera).
Nie polecam kupowania na aukcjach (np. Allegro, eBay itp. ) bo jak nie bedzie działac to wątpie zeby sprzedawca by ja wymienil (dochądza koszty przesylki w razie wymiany itd.)
Tak jak napisał Kamil jak kupisz ją w sklepie to sprawdz czy działa ;)
Pozdrawiam :smt006

Obrazek
Obrazek
Sprzedam Sagema my400x. Chętnych proszę o kontakt na PW / GG ;)

#98816  autor: Forest
 26 sie 2006, 12:49
Na mojej irdzie pisze "USB to IrDa Adapter". Nie pisze firmy. Ale kazda irda powinna dzialac bez problemu. W moim Sagemie My X5-2 dziala.

PS. Chcesz to Ci moge sprzedac moja Irde bo mi juz nie jest potrzebna :wink:

HTC U12+ Black + Goodram 64GB USH-I U3 95/90MB