może w końcu uporali się z awarią?
- Wszystko, co dotyczy ofert prepaid i mix operatorów.
Regulamin forum:
W tym dziale omawiamy oferty:
- PREPAID,
- MIX,
- SUBSKRYPCJE.
Uwaga! Jeżeli szukasz oferty dla siebie i nie wiesz, na którą się zdecydować - zadaj pytanie w dziale Jaką ofertę wybrać?
W tym dziale omawiamy oferty:
- PREPAID,
- MIX,
- SUBSKRYPCJE.
Uwaga! Jeżeli szukasz oferty dla siebie i nie wiesz, na którą się zdecydować - zadaj pytanie w dziale Jaką ofertę wybrać?
Jest nowy regulamin odnośnie połączeń na Ukrainę. To jakby kogoś interesowało.
Jakieś poważne zmiany?
Moja reklamacja w związku z czwartkowym problemem została uznana i na numerze został aktywowany pakiet 500 min, sms i MB 

Nie wiem. Nie wgłębiałem się bo nie korzystam.WOJTAS pisze:Jakieś poważne zmiany?
Nie chwaliłbym się tym. Już się na forum chwalili, a później inni masowo dostawali odmowę, a konsule powoływali się na błąd systemu. W regulaminie chyba nie ma nic o sumowaniu bonusów, także mają takie prawo.aupol pisze:Moja reklamacja w związku z czwartkowym problemem została uznana i na numerze został aktywowany pakiet 500 min, sms i MB
nie wiem czy już było, ale na jednym z numerów w aplikacji play24 dla karty w fakt mobile wyświetla się formuła mini-max 
wcześniej to był RBME a jeszcze wcześniej MINIMAX, ale to za czasów BzR

wcześniej to był RBME a jeszcze wcześniej MINIMAX, ale to za czasów BzR
Witam Koledzy nie wiem jak u was ja po wysłaniu dzisiejszego sms-a pisało benefit został dany do realizacji ,ale nie do dano mi tych przysłowiowo 10 min -> pewnie sms-s zawisł w sieci dodam iż sms-a wysłałem po godzinie 10.00 POZDRAWIAM!
Bądź cierpliwy, czasami przychodzą z opóźnieniem 2-4 godzin.blacQ1 pisze:Witam Koledzy nie wiem jak u was ja po wysłaniu dzisiejszego sms-a pisało benefit został dany do realizacji ,ale nie do dano mi tych przysłowiowo 10 min -> pewnie sms-s zawisł w sieci dodam iż sms-a wysłałem po godzinie 10.00 POZDRAWIAM!
Jak nie wskoczą do 16-tej dzwoń na BOK
albo wcaleBądź cierpliwy, czasami przychodzą z opóźnieniem 2-4 godzin.

ZM we Freshu Darmowe rozmowy i SMSy w Play
niestety tak najczęściej 

To napiszę zgłoszenie po godzinie 16 , ja co drugi mc doładowuję konto tak iż dla faktu 10 min to jest nic 

Wczoraj konsultant BOK Fakt Mobile poinformował mnie że ich technicy cały czas próbują naprawić błąd systemowy dotyczący problemów z przyjmowaniem kodów na darmowe vouchery sms/min/MB z gazety Fakt.Zauważyłem że z tym działaniem przyjmowania kodów przez ich system to jest loteria ... 

Blad techniczny zamiast sms
ZM we Freshu Darmowe rozmowy i SMSy w Play
Czyli nadal bez zmian24bis24 pisze:Blad techniczny zamiast sms
u mnie dziś weszły kody na dwóch nr ,a na trzecim pisze tak benefit został dany do realizacji ,ale już wiem że nic z tego nie będzie tak jak tydzień temu czyli trzeba wykonać tel do operatora
Dwa pytanka odnośnie Fakt: czy działa tu Volte i czy fa się ściągnąć to śmieszne ograniczenie 70/20mbps?
NieVIP-Card pisze:Dwa pytanka odnośnie Fakt: czy działa tu Volte i czy fa się ściągnąć to śmieszne ograniczenie 70/20mbps?
Ok dzięki!
Nie działa bo play jeszcze nie ma VoLTE ale zapowiadali ze wprowadza w pierwszym półroczu (planowana polowa drugiego kwartału).Johnny pisze:NieVIP-Card pisze:Dwa pytanka odnośnie Fakt: czy działa tu Volte
Tak w skrócie, tu info ze nie planują VoLTE (17.11.2016) https://blogplay.pl/2016/11/tylko-wifi-calling/
A tu ze będzie w tym roku 1.02.2018 http://www.telepolis.pl/wiadomosci/play ... 41259.html
Taki są plany a w jak będzie czy w terminie to czas pokaże.Gregrin pisze:Nie działa bo play jeszcze nie ma VoLTE ale zapowiadali ze wprowadza w pierwszym półroczu (planowana polowa drugiego kwartału).
No ale jest nadzieja, bądźmy dobrej myśli.