Jeszcze jest, dzisiaj sprawdziłem.Patryk7588 pisze:Bonus 40% był tylko do końca roku.
- Wszystko, co dotyczy ofert prepaid i mix operatorów.
Regulamin forum:
W tym dziale omawiamy oferty:
- PREPAID,
- MIX,
- SUBSKRYPCJE.
Uwaga! Jeżeli szukasz oferty dla siebie i nie wiesz, na którą się zdecydować - zadaj pytanie w dziale Jaką ofertę wybrać?
W tym dziale omawiamy oferty:
- PREPAID,
- MIX,
- SUBSKRYPCJE.
Uwaga! Jeżeli szukasz oferty dla siebie i nie wiesz, na którą się zdecydować - zadaj pytanie w dziale Jaką ofertę wybrać?
Spokojnie przeniesiesz. Ja w Orange miałem nawet włączoną usługę Kredyt- i przeniosłem numer mając minus na koncie.adacomp pisze:Bez problemu.Maks SIM pisze:Koledzy mam pytanie dotyczące przenoszenia numeru na kartę
z ORANGE >> do >>PLAY
Czy operacja przeniesienia, będzie zrealizowana jeżeli na koncie ORANGE jest 0,00 zł ?
Czy spotkaliście się z jakimiś ograniczeniami Orange przy przenoszeniu numeru ?
Ja nawet przeniosłem klika zablokowanych kart OFNK, tylko że nie do Play ale do a2mobile ale to chyba nie ma znaczenia.

PLUSH na Kartę x1. Virgin Mobile x1, Orange FREE x1, PLAY MIX x1.
iP 5s, NOKIA C7, HUAWEI Y5, BB 9810, NOKIA 2610.
iP 5s, NOKIA C7, HUAWEI Y5, BB 9810, NOKIA 2610.
Folx dalej nie oddal nr:-)Wymówki.robią mówiąc ze subskrybcja opłacona
Powitać po wielu latach

Mam problem z przeniesieniem orange > virgin
Dostałem sms że wniosek przyjęty ale od dwóch dni nie dostałem informacji o pozwoleniu od obecnego operatora przeniesienie było wyznaczone na niedzielę
Sent from my Redmi Note 4X using Tapatalk
Dostałem sms że wniosek przyjęty ale od dwóch dni nie dostałem informacji o pozwoleniu od obecnego operatora przeniesienie było wyznaczone na niedzielę
Sent from my Redmi Note 4X using Tapatalk
Wow ranga "Stary Wyjadacz"
nie sądziłem że dotrwam do niej 

jak przeniesienie przez kuriera to po odebraniu dokumentów i simki, włożeniu do telefonu nie jest aktywny.ign123 pisze:Czy numer tymczasowy jest faktycznie aktywny przed włożeniem karty do telefonu i czy ma już włączone RWK?
wyskakuje`` Nieudana rejestracja karty SIM``.
ZM we Freshu Darmowe rozmowy i SMSy w Play
Nie znam szczegółow Umowy z Folx, jednak nie mogą one naruszać obowiązującego prawa.kaspeed pisze:Folx dalej nie oddal nr:-)Wymówki.robią mówiąc ze subskrybcja opłacona
Jeśli zlecasz przeniesienie od konkretnego dnia, to aktualny operator nie ma nic do gadania i musi zwolnić numer w danym dniu.
Wg prawa "w przypadku niedotrzymania terminu .. abonentowi przysługuje od dotychczasowego dostawcy usług jednorazowe odszkodowanie za każdy dzień zwłoki.."
http://www.arslege.pl/przeniesienie-numeru/k372/a67204/
Ja to wiem.Problem w tym ze Orange twierdzi ze folx odda 13.02 folx ze odda 14.02 A w sms od Folx ze 16.1....I tak sie bujamy.W sumie juz jakis czas minoł.Na razie czekam potem zamiar mam zadzialać jak nie przeniosą.
Powitać po wielu latach

Próbuję przenieść nr z sieci wRodzine do Orange za pomocą formularza internetowego i mam dylemat, jakiego obecnego operatora wskazać, gdyż w formularzu nie ma widocznej sieci "wRodzinie".
Czy ktoś przenosił nr z "wRodzinie" i wie jakiego obecnego operatora wskazać?
(Wydaję mi się, że powinienem ewentualnie wybrać "Aero 2", gdyż:
- "Sieć komórkowa wRodzinie jest przedsięwzięciem prowadzonym przez polskiego operatora telefonii mobilnej, firmę Aero 2." https://wrodzinie.com.pl/o-nas
- strona https://aero2.pl/ dotyczy wyłącznie Internetu, z czego wynikałoby, że nie ma oddzielnej sieci mobilnej Aero 2.
Jednak nie jestem tego pewien na 100%)
Czy ktoś przenosił nr z "wRodzinie" i wie jakiego obecnego operatora wskazać?
(Wydaję mi się, że powinienem ewentualnie wybrać "Aero 2", gdyż:
- "Sieć komórkowa wRodzinie jest przedsięwzięciem prowadzonym przez polskiego operatora telefonii mobilnej, firmę Aero 2." https://wrodzinie.com.pl/o-nas
- strona https://aero2.pl/ dotyczy wyłącznie Internetu, z czego wynikałoby, że nie ma oddzielnej sieci mobilnej Aero 2.
Jednak nie jestem tego pewien na 100%)
@ wybierz aero2 najwyzej odrzuci wniosek
Powitać po wielu latach

Czekam na informację od kogoś, kto przenosił nr z "wRodzinie" do Orange i wie na 100%.
Jeśli nikt nie potwierdzi, to wtedy ewentualnie będę eksperymentować.
Jeśli nikt nie potwierdzi, to wtedy ewentualnie będę eksperymentować.
Ostatnio zmieniony 27 sty 2018, 18:19 przez neotele, łącznie zmieniany 1 raz.
W salonie tez często na slepo robią.
Powitać po wielu latach

Jak nie mają wyjścia to tak muszą zrobić.
Inaczej klient odejdzie z kwitkiem.
Inaczej klient odejdzie z kwitkiem.
nawet infolinia orange nie wieCzekam na informację od kogoś, kto przenosił nr z "wRodzinie" do Orange i wie na 100%.
w salonie nie przeniosą gdyż twierdzą, że nie mają takiej sieci w swoich systemachkaspeed pisze:W salonie tez często na slepo robią.
zaznaczyłem aero a czy przejdzie numer bedę wiedział 1-go marca
No to dziwny salon powinni wybrać cokolwie na dobrą sprawe w slepo albo dzwonic do wsparcia 

Powitać po wielu latach

A przeczytaj co napisałem nad Twoim postemkaspeed pisze:albo dzwonic do wsparcia
Oj zapewniam cie że wsparcie techniczne wie;)( wiele razy przerabiane)
Powitać po wielu latach

konkretnie w tej sprawie?kaspeed pisze:wsparcie techniczne wie
przenosiłeś jak w temacie?kaspeed pisze:wiele razy przerabiane
24bis owszem konretnie przypadek w rodzinie.Przerabiany. Wg salonu nie przeniesiemy nie wiemy co zaznaczyć po aferze telefon do Wsparcia i prozba zaznacz plus bo to grupa plusa.Jak nie przejdzie za 24h ponowisz wniosek i poprawisz na aero2. Nawet przerabiana ucieczka z a2mobile.
Powitać po wielu latach

no dobra przenosiłeś ``konretnie przypadek w rodzinie``Jak nie przejdzie za 24h
z wRodzinie do Orange i co?
bo nie zrozumiałem Twojego wpisu.
OK. Złożyłem zamówienie przez formularz o przeniesienie nr z wRodzinie do Orange, wybierając z dostępnych opcji Aero2 jako aktualnego operatora. Zamówienie przyjęte ("przekazane do weryfikacji"). Dam znać gdy już na 100% będzie wiadome, czy dobrze określiłem aktualnego operatora.