neoxxx pisze:
Zrezygnowałem po 3 dniach. Zakupiłem TEN SAM router, nówkę na allegro za 280zł!!! z FV z t-mobile. Do tego starter RBM + doładowanie 50zł/3msc. Efekt? LTE do 100GB/msc (spokojnie mi wystarcza), transfer 45-50MB/s LTE+ bez spadków, stabilnie. Urządzenie działa bez żadnych anten i mogę wszędzie ze sobą zabrać.
Za internet w T-mobile w 2-letnim okresie zapłaciłbym łącznie z urządzeniem 1369zł. Wersja z RBM przy początkowej cenie urządzenia 280zł a dalej... 17zł/msc. Nie znajdę nic lepszego.
Wiem jak działa ta oferta i bez sprzętu obsługującego agregację to ciężko jest z niej korzystać, poza tym to oferta dla tych co zaglądają po forach internetowych (ona przynosi straty dla operatora, dlatego się nią nie chwali, internet na abonament u fioletowego to kilka razy droższa opcja i oferta o wiele gorsza od T-Mobile).
neoxxx pisze:
sluchajcie Pany - bez spiny - oby inni potraktowali to jako ostrzeżenie bo wiadomo, ze po tej ofercie na allegro i w lombardach wylądowało pełno urządzeń z tej oferty. W moim przypadku jest okay i tego życzę innym.
To raczej Ty się spinasz

i próbujesz nam udowodnić że prawo jest po Twojej stronie- jest i co z tego, będziesz musiał to udowodnić, a to zajmie Twój czas i ..., dokładnie to podsumował kolega @darekka
Kod: Zaznacz cały powodzenia życzę w szarpaniu się ze sprzedawcą(np.lombard) po kilku miesiącach od zakupu jak operator po bezskutecznych monitach o zadłużeniu olewanych przez abonenta, który ten sprzęt opitolił do lombardu zablokuje sprzęt.
Niby i się da wystąpić z roszczeniem ale po jakim czasie i czy skutecznie wywalczymy swoje to inna bajka...pamiętać trzeba, że bywa też taK, że operator zgłasza oszustwo jesli taki abonent olewa monity-w takim przypadku służby szukać będą sprzętu po nr.IMEI i trafią do obecnego użytkownika...