A jak powołam się na to ze nie jestem ich abonenentem ?jarekt pisze:PS. "Aboneneta"

A jak powołam się na to ze nie jestem ich abonenentem ?jarekt pisze:PS. "Aboneneta"
Wybierz sobie 4ry ulubionelodyga pisze:I co w tym przypadku tezeba zrobic?
Wolno uczę się nowych językówjarekt pisze:czyli Twoje pytanie powinno brzmieć "nie jestem ich Abonenetem?" (a nie "Abonenentem")
lodyga pisze:Dzis przeszlam do freemium i po włożeniu karty wpisałam kod na freemium . Teraz sprawdzając *222# wyskakuje mi to co poniżej. 0 min i 0 sms i pakiet netu? Miało byc 30 min i 30 sms wiec o co chodzi? Pakiet leci w górę?
A te 10GB to jednorazowo ważne 30dni?lodyga pisze:Dziekuje:)
Wysłane z iPhone za pomocą Tapatalk
Ważne 30 dnilodyga pisze:A te 10GB to jednorazowo ważne 30dni?lodyga pisze:Dziekuje:)
a nie taka ważność jak ważność pakietu freemium?dominik920 pisze:Ważne 30 dnilodyga pisze:A te 10GB to jednorazowo ważne 30dni?lodyga pisze:Dziekuje:)
https://virginmobile.pl/oferty/karta/mam-numer/freemium
jak aktywuje tego samego dnia co rozpocznie się pakiet freemium to zgadza się że 30 dni.lodyga pisze:No to 30 dni
Możesz kupić dowolną ilość pakietów za #PółDarmo lecz wpiszą się do ważności salda Freemium - niewykorzystane środki przepadną wraz z odnowieniem darmowych 30 min / 30 SMS / 300 MB.Eon pisze:czy we freemium moge aktywowac od razy 2 takie same pakiety ? Czy dopiero po skonczonym pakiecie aktywuje nastepny ?