• Wszystko, co dotyczy ofert abonamentowych operatorów.
Wszystko, co dotyczy ofert abonamentowych operatorów.
Regulamin forum: 
W tym dziale dyskutujemy o ofertach na ABONAMENT.

Uwaga! Jeżeli szukasz oferty dla siebie i nie wiesz, na którą się zdecydować - zadaj pytanie w dziale Jaką ofertę wybrać?
 #967173  autor: agikrk
 19 gru 2017, 13:16
Temat, odnośnie wpisu na blogu:
:arrow:
http://zielony71.blogspot.com/2017/11/n ... w.html?m=1

Czy ktoś złożył wypowiedzenie umowy Orange Love?

Sama zastanawiam się, czy nie złożyć stosowanego, by wynegocjować korzystniejsze warunki. Chodzi mi o to by dorzucili jakiś pakiet za darmo, obniżyli abonament itd.

Czy ktoś negocjował pozostanie przy Orange Love z DUK?

Obrazek
 #967739  autor: muddy
 22 gru 2017, 10:21
Złożyłem, dostałem mailem potwierdzenie zaplanowanego odłączenia usług. Na 90% odejdę od nich, chyba że przy okazji będą chcieli dać mi fajną ofertę na 5 numerów komórkowych w Love. Tak czy inaczej do tej pory zero kontaktu ze strony DUK Orange, więc już zorganizowałem sobie podłączenie alternatywnego operatora.

MM
 #967787  autor: kozien70
 22 gru 2017, 16:36
muddy pisze:Tak czy inaczej do tej pory zero kontaktu ze strony DUK Orange, więc już zorganizowałem sobie podłączenie alternatywnego operatora.
*220 - zadzwoń sam do DUK, połączenie darmowe. Kiedyś złożyłem wypowiedzenie z rezygnacją z usług (trzy numery komórkowe) i pies z kulawą noga do mnie nie zadzwonił. Dwa dni przed terminem wyłączenia usług zadzwoniłem do nich sam i od ręki dostałem rabat 30%.
Naprawdę niezgłębione są zasady wg których DUK dzwoni lub nie. Zakładam, że nie masz wyłączonej zgody na kontakt.
 #968686  autor: dominik920
 28 gru 2017, 17:14
kozien70 pisze:
muddy pisze:Tak czy inaczej do tej pory zero kontaktu ze strony DUK Orange, więc już zorganizowałem sobie podłączenie alternatywnego operatora.
*220 - zadzwoń sam do DUK, połączenie darmowe. Kiedyś złożyłem wypowiedzenie z rezygnacją z usług (trzy numery komórkowe) i pies z kulawą noga do mnie nie zadzwonił. Dwa dni przed terminem wyłączenia usług zadzwoniłem do nich sam i od ręki dostałem rabat 30%.
Naprawdę niezgłębione są zasady wg których DUK dzwoni lub nie. Zakładam, że nie masz wyłączonej zgody na kontakt.
Nie wiem jak obecnie wygląda temat oferty negocjowanej po złożeniu wypowiedzenia w orange ale jeszcze do niedawana w przypadku usług mobilnych była dużo większa szansa otrzymania kontaktu z DUK Orange ze specjalną ofertą niż w przypadku usług stacjonarnych .