Gdzie znajdę aktualniejsze porównanie ofert jak tu w pierwszym poście?
- Wszystko, co dotyczy ofert abonamentowych operatorów.
Regulamin forum:
W tym dziale dyskutujemy o ofertach na ABONAMENT.
Uwaga! Jeżeli szukasz oferty dla siebie i nie wiesz, na którą się zdecydować - zadaj pytanie w dziale Jaką ofertę wybrać?
W tym dziale dyskutujemy o ofertach na ABONAMENT.
Uwaga! Jeżeli szukasz oferty dla siebie i nie wiesz, na którą się zdecydować - zadaj pytanie w dziale Jaką ofertę wybrać?
Nic nowszego niż te chyba nie ma http://www.telepolis.pl/forum/viewtopic ... 71#p896371
Netia - abonamenty za 9,90zl brutto
Netia mocniej wkracza na rynek komórkowy. Nowa oferta solo i bez "lojalki".......
>Wśród taryf można znaleźć ofertę typu freemium, #ZaDarmoSię, która oferuje 100 minut wymiennych na 100 SMS-ów oraz 100 MB internetu za darmo przez pół roku, a następnie za 9,90 zł miesięcznie.
>>>Kolejna propozycja to trzy oferty za 9,90 zł miesięcznie przez cały okres umowy: #PiszeSię - nielimitowane SMS-y i MMS-y (minuta połączenia za 0,28 zł); #MówiSię - nielimitowane połączenia głosowe (SMS-y i MMS-y za odpowiednio 0,20 i 0,50 zł); #SurfujeSię - 10 GB danych miesięcznie (ceny rozmów i wiadomości analogiczne jak w pozostałych taryfach tej serii).
Do wyboru są też nieco droższe abonamenty: #DużoSię - nielimitowane połączenia oraz SMS-y (MMS-y po 0,50 zł/sztuka) oraz 4 GB danych za 19,90 zł miesięcznie. Za 29,90 zł miesięcznie można natomiast skorzystać z abonamentu o nazwie #WszystkoSię, w którym nielimitowane są zarówno rozmowy, jak i wiadomości SMS i MMS, a pakiet internetowy to 10 GB.
We wszystkich powyższych abonamentach po wykorzystaniu limitów danych (w taryfach #PiszeSię, #MówiSię przez cały okres umowy) można korzystać z nielimitowanego internetu z tzw. lejkiem o przepustowości do 32 kb/s, co pozwala np. na komunikację poprzez aplikacje typu Messenger.
Usługi w powyższych taryfach działają wyłącznie na terenie Polski.
http://mobile.netia.pl/
Netia mocniej wkracza na rynek komórkowy. Nowa oferta solo i bez "lojalki".......
>Wśród taryf można znaleźć ofertę typu freemium, #ZaDarmoSię, która oferuje 100 minut wymiennych na 100 SMS-ów oraz 100 MB internetu za darmo przez pół roku, a następnie za 9,90 zł miesięcznie.
>>>Kolejna propozycja to trzy oferty za 9,90 zł miesięcznie przez cały okres umowy: #PiszeSię - nielimitowane SMS-y i MMS-y (minuta połączenia za 0,28 zł); #MówiSię - nielimitowane połączenia głosowe (SMS-y i MMS-y za odpowiednio 0,20 i 0,50 zł); #SurfujeSię - 10 GB danych miesięcznie (ceny rozmów i wiadomości analogiczne jak w pozostałych taryfach tej serii).
Do wyboru są też nieco droższe abonamenty: #DużoSię - nielimitowane połączenia oraz SMS-y (MMS-y po 0,50 zł/sztuka) oraz 4 GB danych za 19,90 zł miesięcznie. Za 29,90 zł miesięcznie można natomiast skorzystać z abonamentu o nazwie #WszystkoSię, w którym nielimitowane są zarówno rozmowy, jak i wiadomości SMS i MMS, a pakiet internetowy to 10 GB.
We wszystkich powyższych abonamentach po wykorzystaniu limitów danych (w taryfach #PiszeSię, #MówiSię przez cały okres umowy) można korzystać z nielimitowanego internetu z tzw. lejkiem o przepustowości do 32 kb/s, co pozwala np. na komunikację poprzez aplikacje typu Messenger.
Usługi w powyższych taryfach działają wyłącznie na terenie Polski.
http://mobile.netia.pl/
Szukam ciekawej ofert bez urządzenia gdzie jest dużo neta, powyżej 10 GB, cena najlepiej w okolicach 50 zł brutto na miesiąc 

A po co placic az tyle? Jesli koniecznie ma to byc abonament zobacz oferty Premium Mobile, Nju Mobile i Plush. W kazdej z tych za duzo mniej dostaniesz 2x wiecej netu i wszystko inne co wymieniles. A w ofertach na karte jeszcze taniej.
Jaka jest najlepsza oferta no limit przy zasięgu t mobile ?
Wysłane z mojego Mi A1 przy użyciu Tapatalka
Wysłane z mojego Mi A1 przy użyciu Tapatalka
T-Mobile... 

Teraz najlepsze abo na kartę no limit bez urządzenia daje orange, wszyscy teraz dają no limit, ale orange 15 GB netu, a inny Plush i Tmobile i Red Bull i Play 10 GB
Wg mnie najlepsza oferte ma nju 
29zl za wszystko po pol roku 20 gb neta

29zl za wszystko po pol roku 20 gb neta

Pozdrawiam 

Ale nju to też orange, i kto na telefonie "zje" 20 GB...
ja przez wakacje mialem 12 gb 

Pozdrawiam 

W sumie najtaniej wychodzi sam net w RBM, ale tam dużo zabawy
Co miesiąc wykorzystuje od 14 do 16GB albo i więcej. Dojeżdżając długo do pracy oglądam wykłady na YT i temu podobnych serwisach. Zdarza się też udostępniać net na laptopa jak jestem na wsi to wówczas swobodnie 20 GB miesięcznie przekraczam. Także są osoby, którym większy transfer się przydaje.andrewzc pisze:... i kto na telefonie "zje" 20 GB...
Sam się zdziwiłem, jak zacząłem analizować u siebie wykorzystywany transfer na telefonie. Zwłaszcza, od kiedy z komputera praktycznie nie korzystam, to spokojnie można wyciągnąć nawet pod 30GB.andrewzc pisze:i kto na telefonie "zje" 20 GB...
I am a patient boy. I wait, I wait, I wait, I wait 

U mnie komputer w domu to nadal większośc ale korzystam też co dzień z tableta.smartwatcha,smartfonu ,kiedyś komputer się wynosiło bardziej poza dom teraz wystarczy mi smartphone/tablet poza domem 

Pozdrawiam