Użytkownik
Ranga
Zapalony dyskutant
Jeżeli masz roaming ustawiony na automatyczny, przestaw na krajowy (zakładam, że używasz w kraju).sql pisze:Czy macie problem z tym, iż telefon traci zasieg i pomaga wyłącznie wyłączenie i włączenie telefonu ? U mnie występuje problem na jednym z numerów. Zrobiłem zgłoszenie i czekam. Czy znacie jakieś rozwiązanie ? Problem występuje zarówno w 2G jak i 3G.
mam tam tylko tani roaming , jeśli chodzi o roamingiRemington pisze:W menu karty SIM. Siedzi to w Ustawienia-Telefon-Aplikacje SIM.
Mówisz pewnie o kontaktach na sim. Tu chodzi o "aplikacje". W androidzie pojawia sie dodatkowa ikonka karty sim w apkach i tam się to ustawia. W starszych telefonach jest to gdzieś w połączeniach albo narzędziach czy coś takiego... Jaki masz tel ??jovi123 pisze:mam tam tylko tani roaming , jeśli chodzi o roamingi
powaliły mi sie karty kolega wcześniej miał racje mam dwa iphony i mi sie karty pomieszały przepraszam za zamieszanieGregrin pisze:Mówisz pewnie o kontaktach na sim. Tu chodzi o "aplikacje". W androidzie pojawia sie dodatkowa ikonka karty sim w apkach i tam się to ustawia. W starszych telefonach jest to gdzieś w połączeniach albo narzędziach czy coś takiego... Jaki masz tel ??jovi123 pisze:mam tam tylko tani roaming , jeśli chodzi o roamingi
Można sam zarządzam 3 numeramibolek2004 pisze:Zastanawiam się nad przeniesieniem jednego numeru do A2 ale mam jedno pytanie czy przez tą apkę na telefon lub konto na www można zdalnie zarządzać numerem czyli aktywować pakiety i sprawdzać do kiedy są ważne? Numer byłby kogoś innego, ja chciałbym tylko aktywować co potrzeba w razie czego.
Czy nie ma problemu z zalogowaniem się do aplikacji gdy karta sim innej sieci jest w telefonie zamiast karty a2?
Nie działa w weekendy.luck-d pisze:Czy bok działa w soboty, od rana próbuję się dodzwonić i nic, karta po nocnej migracji dalej nie działa?
Gdy na black friday była promocja, ze dostajesz pakiet niewyczerpalne wszystko na 1 miesiąc to złożyłem wniosek o MNP w sobotę. Kurier był u mnie we wtorek, równo w następny wtorek rano dostałem smsa, że moj obecny operator wyraził zgodę na przeniesienie (wybrałem opcję 1 dzień) no i w środę rano już mój numer był w a2mobile.bolek2004 pisze:Patryk7588, xtomaszz Od złożenie wniosku online ile w praktyce trwa przeniesienie? Tak jak na stronie kurier 3 dni i 7 dni od otrzymania dokumentu? Czy trochę szybciej.