• Wszystko, co dotyczy ofert abonamentowych operatorów.
Wszystko, co dotyczy ofert abonamentowych operatorów.
Regulamin forum: 
W tym dziale dyskutujemy o ofertach na ABONAMENT.

Uwaga! Jeżeli szukasz oferty dla siebie i nie wiesz, na którą się zdecydować - zadaj pytanie w dziale Jaką ofertę wybrać?
 #96179  autor: trotefazy
 18 sie 2006, 10:07
zdziwilem sie troche kiedy mój kumpel dostal od orange (ma abonament) smsa że może zamówić pakiet 200 smsów za 1 zł, co wychodzi sms za dokładnie 0,5 grosza. ktoś się jeszcze z tym spotkał?

#96181  autor: Rydels
 18 sie 2006, 10:09
Ja nie,ale jesli nawet tak jest i rzecz sie przyjmie to i tak zupelnie nagel to wycofaja jak inne jako tako kozystne promocje w Orange :evil: , ktorych i tak za duzo nie ma....

http://www.mobile-review.com/index-en.shtml
http://www.gsmarena.com/

#96184  autor: cienki
 18 sie 2006, 10:15
Witam
Myślę, że tutaj chodzi o promocję Wypróbuj Orange.
Jest to standardowy pakiet sms.
Cena promocyjna 1 zł za miesiąc przez 2 miesiące.
Potem można wyłączyć albo korzystać na zasadach ogólnych.

Pozdro 8)

#96219  autor: patyk
 18 sie 2006, 11:56
Tu masz więcej informacji: KLICK

Idea - Łączy z ludźmi !

#96450  autor: elkanguro
 19 sie 2006, 01:39
Tak ja korzystam. Przez pierwsze dwa miesiące płacisz 1zł za 200sms co daje właśnie 0,5grosza/sms ale potem jeśli chcesz dalej korzystać to trzeba płacić 10zł (5gr/sms).

Virgin Mobile
--------------------------------------------
LTE Cyfrowy Polsat + HaloNet
NaszaSiec.net 15 Mbps + HaloNet

#96522  autor: ywis
 19 sie 2006, 12:05
elkanguro pisze:Tak ja korzystam. Przez pierwsze dwa miesiące płacisz 1zł za 200sms co daje właśnie 0,5grosza/sms ale potem jeśli chcesz dalej korzystać to trzeba płacić 10zł (5gr/sms).
To już wole korzystać w POP-ie z oferty 600-set sms za 6 zł...

#96542  autor: elkanguro
 19 sie 2006, 12:56
ywis pisze:
elkanguro pisze:Tak ja korzystam. Przez pierwsze dwa miesiące płacisz 1zł za 200sms co daje właśnie 0,5grosza/sms ale potem jeśli chcesz dalej korzystać to trzeba płacić 10zł (5gr/sms).
No fakt że oferta w POPie jest dużo lepsza ale z tego co pomiętam to w ofertach abo nigdy nie było SMSów po 1 groszu. A czemu? Bo jak ktoś podpisał umowę to już jej nie zerwie (chyab że zapłaci karę) a do ofert Prepaid trzeba właśnie skłaniać ludzi takimi promocjami. Dlatego też oferty Prepaid są często dużo bardziej atrakcyjne niż postpaid. Ale właśnie taki pakiecik w Postpaid myśle że jest w miare korzystny oczywiście jeśli ktoś potrzebuje 200sms do Orange.

Virgin Mobile
LTE Cyfrowy Polsat + HaloNet
NaszaSiec.net 15 Mbps + HaloNet

#96547  autor: ywis
 19 sie 2006, 13:03
elkanguro pisze:
ywis pisze:
No fakt że oferta w POPie jest dużo lepsza ale z tego co pomiętam to w ofertach abo nigdy nie było SMSów po 1 groszu. A czemu? Bo jak ktoś podpisał umowę to już jej nie zerwie (chyab że zapłaci karę) a do ofert Prepaid trzeba właśnie skłaniać ludzi takimi promocjami. Dlatego też oferty Prepaid są często dużo bardziej atrakcyjne niż postpaid. Ale właśnie taki pakiecik w Postpaid myśle że jest w miare korzystny oczywiście jeśli ktoś potrzebuje 200sms do Orange.
Ale 200 sms, to jest bardzo mało, w dodatku to działa tylko przez te dwa miesiące jak piszecie. 200 sms to ja mam na jeden dzień... po promocji jak bym miał dziennie wydać 10 zł, to ja dziękuje.

#96745  autor: patyk
 19 sie 2006, 23:21
ywis pisze:
elkanguro pisze:
ywis pisze: To już wole korzystać w POP-ie z oferty 600-set sms za 6 zł...
Ale 200 sms, to jest bardzo mało, w dodatku to działa tylko przez te dwa miesiące jak piszecie. 200 sms to ja mam na jeden dzień... po promocji jak bym miał dziennie wydać 10 zł, to ja dziękuje.
piszesz 200 sms-ów dziennie ? :D mi by spokojnie 200 wystarczyło na miesiąc :D

Idea - Łączy z ludźmi !

#96770  autor: Irek
 20 sie 2006, 02:36
ywis pisze:
elkanguro pisze:
ywis pisze: To już wole korzystać w POP-ie z oferty 600-set sms za 6 zł...
.
No i dlatego jest POP w którym są smsy w pakietach po jeden grosz. Spokojnie mi też kiedyś nie starczało 100 smsów dzinnie. Teraz się już wyzwoliłem z nałogu. :wink:

"And one more thing..."

#96931  autor: Michu
 20 sie 2006, 18:54
smsy w abo orange byly - 1gr. Nazywalo sie to PAKIET FOTO i kosztowalo 5zł. Smsy byly za 1gr, mmsy za 2gr:) bylo miło.