Użytkownik
Ranga
Stary wyjadacz
Z ciekawości sprawdziłem u siebie. VoLTE nawet działa, ale... włączam WiFi i następuje zerwanie rozmowy przy próbie handoveru na WiFi Calling. Próbuję w drugą stronę. Wyłączam WiFi i rozmowa milknie na 10 sekund po czym również zerwanie rozmowy. Wcześniej przy braku VoLTE, rozmowa po wyłączeniu WiFi była zrywana natychmiast.ja.michal pisze: Tak w ogóle to dziś ładnie działa VoLTE w Orange. Rejon na NSN.
Większość telefonów po upgrade do 7.0 ma te ustawienia i tak jak piszesz nic to nie daje (niestety)myk6414 pisze:Przydać do czego?
Nie do końca tak. Jeśli nie ma natywnego VoWiFi (udostępnionego) ale producent pracuje nad softem i technologia ma być udostępniona za jakiś czas to aplikacja w sklepie nie będzie dostępnakozien70 pisze:W przypadku Orange jeśli nie ma natywnej obsługi VoWiFi, to masz zawsze aplikację.
Jakość jest bardzo dobra, ale szczerze mówiąc nie widzę (nie słysze) różnicy między 3g a VoLTE być może dlatego że w 3g też jest HDVoice. Co do 2g to się nie wypowiem - nie testowałem, jeszcze nie widziałem,, żeby telefon złapał u mnie zasięg 2G a specjalnie się nie przełączałem...Mixiorek pisze:Dzięki za info. Jak z jakością w VoLTE i 3G (HD Voice)? Orientujesz się czy P10 ma HD Voice w 2G?
Przy okazji - jak bateria i jak oceniasz ogólnie ten model?