Na fanpage odpisali w komentarzu że do odwołania. Więc jak będzie się kończyć to napiszą.
Dodatkowo jeszcze kody VOD: https://virginmobile.pl/virgin-okazje

Znajoma przerabiała to samo, pomógł dopiero CMOK, ale po opisaniu sprawy na FB, wcześniej "brak zgłoszenia". Dopiero po opisaniu wszystkiego na profilu, zgłoszenie w magiczny sposób się znalazłomarokmon pisze:Jak teraz wygląda aktywacja freemium po 6 miesiącach - pakiet się skończył i jest podobny bład czyli nie można aktywować nowego pakietu.
Zawsze mnie to zastanawiało. Ale to głupie.@akocik, w Virgin - podobnie jak w Play - 71MB jest rezerwowane na poczet bieżącej transmisji danych.
We wrześniu na darmowym starterze aktywowałem Freemium i wychodzące na rok się przedłużyły bez problemu.everymen pisze:Gdyby ktoś nie wiedział, w styczniu zmieniono regulamin i aktywacja pakietu #freemium nie przedłuża już ważności konta.
Miałem podobnie (tylko w drugą stronę) z nowym starterem - ja mogłem dzwonić lecz do mnie nie można było zadzwonić.U mnie karta z freemium działa tylko w jedną stronę tzn.,można się do mnie dodzwonić ale ja nie mogę już nigdzie zadzwonić.Dzisiaj minęło właśnie dwa tygodnie jak złożyłem reklamacje i zero odpowiedzi i w takim razie jutro przenoszę numer do innego opa.