• Wszystko, co dotyczy telefonów i smartfonów marki Nokia, w tym serii Lumia oraz akcesoriów do nich - opinie, uwagi, pytania, itp.
Wszystko, co dotyczy telefonów i smartfonów marki Nokia, w tym serii Lumia oraz akcesoriów do nich - opinie, uwagi, pytania, itp.

#95892  autor: Nico_23
 17 sie 2006, 11:39
Witam, może mnie nikt nie zastrzeli za złe miejsce posta :P
Czy ktoś w tym sofcie(lub deka starszym) ma problemy przy odtwarzaniu muzy z formatem AAC+. Tzn. przeskakują mi automatycznie utwory, a przy formacie mp3 jest ok.
Mój soft 3.40 - ale że chodzi wszystko jak należy to jeszcze nie zmieniłem go... Ale nowy słownik i szybkość działania... Hmmmm... KUSZąCE :P

#95932  autor: Krisu6230i
 17 sie 2006, 14:06
jesli nie bedzie to dla ciebie stanowilo klopotu wielkiego to idz do autoryzowanego serwisu nokii ktory znajdziesz na stronie nokia.com.pl o ile taki znajduje sie w twoim miescie i zmien. mi nawet w jednym telu nie wbli tego w karte w drugim juz tak bo prosilem o sprawdzenie pewnej rzeczy totez wbili mi "mechanike" ;)

/*Boris the Blade, or Boris "the Bullet Dodger." As bent as the Soviet's sickle, and as hard as the hammer that crosses it. Apparently, it's impossible to kill the bastard.*/
http://ag.bocznica.org/

#95937  autor: ywis
 17 sie 2006, 14:09
Amser pisze:Witam,
w 3.81 zmieniono niektore ikonki, dodana zostala opcja wyboru jakosci wideo, usprawniono szybkosc dzialania, zlikwidowano ciche dzwonki po wybieraniu glosowym, jest nowy slownik, wgrane sa nowsze wersje gier w aplikacjach, usprawniono gprs i bluetooth...
A jak się sprawuje nowy T9? Też trzeba wpisywać co drugie słowo? :evil:

#95940  autor: Krisu6230i
 17 sie 2006, 14:14
ywis zle bardzo nie jest ale zebym powiedzial ze jest ekstra to...
idze w strone dobrego ! :]

/*Boris the Blade, or Boris "the Bullet Dodger." As bent as the Soviet's sickle, and as hard as the hammer that crosses it. Apparently, it's impossible to kill the bastard.*/
http://ag.bocznica.org/

#95961  autor: ywis
 17 sie 2006, 15:01
Krisu6230i pisze:ywis zle bardzo nie jest ale zebym powiedzial ze jest ekstra to...
idze w strone dobrego ! :]
Po prostu nie chce się w nic pakować, bo 3.40 działa wyśmienicie, jedno co przeszkadza mi w tym sofcie to słownik, bo co drugie słowo muszę wpisywać. W ogóle jakoś nie zapamiętuje słów, a innych problemów nie mam, typu dzwonki itp., dlatego nie wiem, ale chyba zostane przy tym sofcie co mam, pomęcze się ze słownikiem, już od tamtych wakacji się męcze, więc jakoś dam radę ;)

#96054  autor: karolzet
 17 sie 2006, 22:14
A ja poczekam aż wyjdzie soft 4.0 i wtedy wgram :P (może będzie jakaś rewolucja)

#96066  autor: Nico_23
 17 sie 2006, 22:46
ywis pisze: Po prostu nie chce się w nic pakować, bo 3.40 działa wyśmienicie, jedno co przeszkadza mi w tym sofcie to słownik, bo co drugie słowo muszę wpisywać. W ogóle jakoś nie zapamiętuje słów, a innych problemów nie mam, typu dzwonki itp., dlatego nie wiem, ale chyba zostane przy tym sofcie co mam, pomęcze się ze słownikiem, już od tamtych wakacji się męcze, więc jakoś dam radę ;)
Hehe... Mój słownik jest w wersji 3.40... + 4 miesiące stałego upgradu :D
Ale zawsze można liczyć na to że się coś polepszy... Różnica między 3.40 a 3.81 już jest pewnie duża... Ktoś miał porównanie z Nokią 6230(bez "i"). Przy sofcie 3.81 działa tak samo szybko czy to nadal nie to samo..?