Chyba można to tez zrobić samemu na koncie play gdy posiada się już zarejestrowany numer.blacQ1 pisze:chcę aktywować jeden z moich nr
- Wszystko, co dotyczy ofert prepaid i mix operatorów.
Regulamin forum:
W tym dziale omawiamy oferty:
- PREPAID,
- MIX,
- SUBSKRYPCJE.
Uwaga! Jeżeli szukasz oferty dla siebie i nie wiesz, na którą się zdecydować - zadaj pytanie w dziale Jaką ofertę wybrać?
W tym dziale omawiamy oferty:
- PREPAID,
- MIX,
- SUBSKRYPCJE.
Uwaga! Jeżeli szukasz oferty dla siebie i nie wiesz, na którą się zdecydować - zadaj pytanie w dziale Jaką ofertę wybrać?
zgadza się można ,ale i przy okazji chciałem aktywować pakiet neta ,a nie mam możliwości wbicia kodu ponieważ nr tel ma kto inny
Ps .może zmieniają nr tel kontaktowego!

Ps .może zmieniają nr tel kontaktowego!
Gregrin ,a może ty spróbujesz wycisnąć nr na infolinię ,jak mogę mieć tel zepsuty lub jokoś nr uszkodzony z góry dzięki!
@blacQ1
Na ten moment nr infolinii FM nie działa. Nie możesz wysłać kodu do tej osoby sms, żeby samemu sobie aktywowała pakiet?
Na ten moment nr infolinii FM nie działa. Nie możesz wysłać kodu do tej osoby sms, żeby samemu sobie aktywowała pakiet?
sms napisany lecz nie wiadomo czy mnie posłucha ta osoba he he POZDRAWIAM!
To w takich sytuacjach warto tez korzystać z p24. Najlepiej dodać numer do swojego konta żeby sms'y potwierdzające przychodziły na nasz numer.blacQ1 pisze:ale i przy okazji chciałem aktywować pakiet neta ,a nie mam możliwości wbicia kodu ponieważ nr tel ma kto inny
Gregrin myślałem na tym lecz
1 nie wiedziałem iż będę miał ten nr tel tak długo ,myślałem że mc gura dwa miesiące ,a tu już prawie pół roku
2 prócz tego nr mam jeszcze dwa nr do pilnowania w fakt (mobile) na których systematycznie co drugi miesiąc uzupełniam stan konta czyli jak by ta osoba nie wbiła kody na mb to nic by się nie stało ,ale jak się należy to się należy
POZDRAWIAM!
1 nie wiedziałem iż będę miał ten nr tel tak długo ,myślałem że mc gura dwa miesiące ,a tu już prawie pół roku
2 prócz tego nr mam jeszcze dwa nr do pilnowania w fakt (mobile) na których systematycznie co drugi miesiąc uzupełniam stan konta czyli jak by ta osoba nie wbiła kody na mb to nic by się nie stało ,ale jak się należy to się należy
POZDRAWIAM!
Na jednym moim numerze w Fakcie w P24 widnieje znaczek,że mam nie włączony bonus za rejestrację numeru i mogę go włączyć jeszcze 1 raz.Z tego bonusu skorzystałem już w styczniu i myślałem ,że przez błąd na P24 mogę go odpalić jeszcze raz.Po kliknięciu na te kółeczko przychodzi SMS z autoryzacją i hasłem jednak po wpisanie tego hasła w P24 wyskakuje komunikat o błędzie lub coś w tym stylu. 

Ze bonus już był wykorzystany. Nie mają błędu żeby włączyć to kilkukrotniePiotrG-dz pisze: P24 wyskakuje komunikat o błędzie lub coś w tym stylu.

Czy ostatni "nieszczęśliwy" kod na smsy zaczął wchodzić, czy zostaje jedynie infolinia, z którą zresztą bywały niedawno kłopoty?
kod z dnia 2.10 na 10 smsów to -> YCOH nie działa, ponieważ to kod z 25.09
ZM we Freshu Darmowe rozmowy i SMSy w Play
Prawidlowy kod z dnia wczorajszego 02.10 na 10 smsow to: ziri,kod dziaka na 100% kto jeszcze go nie wbil ma czas do jutra do godz 0.00 pozdr
wpisałeś nieprawidłowy koderosvip pisze:02.10 na 10 smsow to: ziri,kod dziaka na 100%
Ostatnio zmieniony 03 paź 2017, 21:29 przez 24bis24, łącznie zmieniany 1 raz.
@erosvip, skąd wiedziałeś jaki jest prawidłowy kod? Czy mam rozumieć, że w części gazet podano nieprawidłowy kod YCOH (taki mam), a w pozostałych numerach faktu był inny prawidłowy kod ZIRI?
Siema wszystkim,kod jest z wczorajszej gazety z dnia 02.10 ale wziolem go dzsis z pracy z wczorajszej gazety,we wszystkich gazetach byl kod ZIRI ktos pospostu podal wczoraj stary kod dla dowcipu i tyle,prosze wbijac kod wchodzi na 100 % chyba ze ktos juz kombinowal wczoraj kilka razy,to moze mu nie przyjac.
ZIRI to kod z czwartku 28.09.
no tak na 10 minzigi19 pisze:ZIRI to kod z czwartku 28.09.
Drodzy użytkownicy fakt (mobile) jeżeli ja podaję kod z gazety na forum to jest on podany w 100% ponieważ kupuję gazetę co dziennie ,a wpisując kod sprawdzam go 2 razy cy jest po prawny więc nie wypisujcie złych kodów lub nie poprawnych ! POZDRAWIAM!
jest to kod z gazety w 100% podany prawidłowo lecz gazeta wydrukowała z poprzedniego tygodnia
i w tym jest problem
i w tym jest problem

koledzy i jak tam przyjeło wam ten kod na 10 min ,ja już czekam chyba z 3 godziny i dalej nic a kod jest poprawny !