• Wszystko, co dotyczy ofert prepaid i mix operatorów.
Wszystko, co dotyczy ofert prepaid i mix operatorów.
Regulamin forum: 
W tym dziale omawiamy oferty:
- PREPAID,
- MIX,
- SUBSKRYPCJE.

Uwaga! Jeżeli szukasz oferty dla siebie i nie wiesz, na którą się zdecydować - zadaj pytanie w dziale Jaką ofertę wybrać?
 #953745  autor: Monte Christo
 02 paź 2017, 16:01
Cześć. Jestem aktualnie klientem sieci Play, w której mam umowę w Mixie.
Pozostało mi jedno doładowanie do zakończenia umowy i chciałbym zmienić operatora. Czy będę mógł to zrobić natychmiast po ostatnim zasileniu konta?

Wysłane z mojego PLK-L01 przy użyciu Tapatalka
 #953752  autor: tytoos
 02 paź 2017, 16:42
Ja bym na wszelki wypadek poszedł do salonu i złożył dyspozycję przeniesienia numeru do oferty na kartę z chwilą uregulowania ostatniego zobowiązania.
 #953811  autor: KC-KARLOS
 03 paź 2017, 04:47
tytos: nie trzeba, bo po wykonaniu ostatniego doładowania, umowa przekształca się na czas nieokreślony.
Monte Christo: polecam złożyć rezygnację w salonie Play, a następnie zadzwonić pod *500 lub 790500500 i wybrać 5 i potem 1 przedłużenie umowy.
Klient, który ma wykonane ostatnie doładowanie obowiązkowe w mix dostaje takie same przywileje, jak Abonent z ofertą z rachunkiem.
Możesz dostać ofertę za 25 zł/miesięcznie z pełnym no-limitem minut/sms/mms w kraju i UE + 10 GB z lejkiem 1 mbit/s na czas nieokreślony + tv play now + showmax na rok + tidal na 2 lata. Szczegóły w temacie "PLAY - Przedłużenie umowy". Takiej oferty próżno szukać w prepaidzie innych sieci.

🌟Mija już 15 lat odkąd jestem na Forum Telepolis.pl - kiedy to zleciało?! Dzięki za ten czas i nadal do usług! Pozdrawiam 🌟
 #953905  autor: tytoos
 03 paź 2017, 16:24
Karlos:
1. Tak, ja wiem, że "się przekształca". Numer też mieli kiedyś przyjąć w jeden dzień roboczy a bujali się z tym ponad miesiąc.
2. Monte Christo chce zmienić operatora, więc zapewnienie sobie możliwości ucieczki w jeden dzień (karta) wydało mi się najlepsze.
 #953995  autor: KC-KARLOS
 03 paź 2017, 21:48
tytoos pisze:Monte Christo chce zmienić operatora, więc zapewnienie sobie możliwości ucieczki w jeden dzień (karta) wydało mi się najlepsze.
A dzwoniąc pod *500 można bez zmiany sieci uzyskać fajne warunki. Co szkodzi spróbować? MIXy Play są bardzo uprzywilejowane.

🌟Mija już 15 lat odkąd jestem na Forum Telepolis.pl - kiedy to zleciało?! Dzięki za ten czas i nadal do usług! Pozdrawiam 🌟