Telekomunikacja jak na dłoni






[a2mobile] Oferta prepaid Aero2

Wszystko, co dotyczy ofert prepaid i mix operatorów.

Moderator: Moderatorzy

Wiadomość
Autor

Re: [Aero2] Nowa oferta prepaid "a2mobile"

Postprzez negra » 21 wrz 2017, o 14:09

Widocznie nic za to nie otrzymują od a2mobile
negra
Zapalony dyskutant
Zapalony dyskutant
 
Posty: 327
Dołączył(a): 18 maja 2008, o 17:21
Lokalizacja: Polska
Model telefonu: Honor 8
Sieć: A2Mobile , Klucz Mobile

Re: [Aero2] Nowa oferta prepaid "a2mobile"

Postprzez Patryk7588 » 21 wrz 2017, o 14:13

Sugerujesz że Telepolis pisze teraz płatne newsy?
Patryk7588
Spamer ;)
Spamer ;)
Avatar użytkownika
 
Posty: 4141
Dołączył(a): 27 lis 2011, o 12:09
Lokalizacja: Wielkopolska
Model telefonu: Samsung Galaxy S9
Sieć: Plus

Re: [Aero2] Nowa oferta prepaid "a2mobile"

Postprzez negra » 21 wrz 2017, o 16:39

Nic nie sugeruje z życia wiem że sponsoring robi swoje.
negra
Zapalony dyskutant
Zapalony dyskutant
 
Posty: 327
Dołączył(a): 18 maja 2008, o 17:21
Lokalizacja: Polska
Model telefonu: Honor 8
Sieć: A2Mobile , Klucz Mobile

Re: [Aero2] Nowa oferta prepaid "a2mobile"

Postprzez Hohopitan_1980 » 21 wrz 2017, o 17:38

A jaki rozmiar karty sim przesyłają?
Hohopitan_1980
Cichy Czytelnik
Cichy Czytelnik
Avatar użytkownika
 
Posty: 65
Dołączył(a): 30 mar 2012, o 17:37
Lokalizacja: Częstochowa
Pochwały: 1
Model telefonu: Lenovo C2 Power
Sieć: Play - Virgin Mobile

Re: [Aero2] Nowa oferta prepaid "a2mobile"

Postprzez kemsinenu » 21 wrz 2017, o 17:45

3 w 1
kemsinenu
Ostrożny rozmówca
Ostrożny rozmówca
 
Posty: 119
Dołączył(a): 17 sie 2017, o 22:29

Re: [Aero2] Nowa oferta prepaid "a2mobile"

Postprzez goral2099 » 21 wrz 2017, o 18:12

We Fresh Markecie też 3w1 kupiłem także chyba tylko takie są.
goral2099
Spamer ;)
Spamer ;)
 
Posty: 1394
Dołączył(a): 16 lip 2013, o 14:39
Lokalizacja: GD/SZY
Pochwały: 8
Model telefonu: ASUS ZENFONE 3 ZOOM S, GPD G5A
Sieć: A2, Play, BDI, OFnK

Re: [Aero2] Nowa oferta prepaid "a2mobile"

Postprzez TomLee » 21 wrz 2017, o 18:14

Nawet na FB jest już informacja o apce w a2mobile. Negra może mieć rację. Były osoby z innych sieci, które wstrzymywały się z przeniesieniem z powodu braku aplikacji online. Pamiętajmy, że już w 2Q a2mobile miało ładny wynik w przeniesieniach. Czyżby Telepolis nie chciało tego ujawnić?
TomLee
Młody wyjadacz
Młody wyjadacz
 
Posty: 416
Dołączył(a): 29 cze 2017, o 10:49
Model telefonu: Samsung B2100, Hammer Blade, Redmi 4A
Sieć: Play, Fakt Mobile

Re: [Aero2] Nowa oferta prepaid "a2mobile"

Postprzez goral2099 » 21 wrz 2017, o 18:26

Tiaaa...a ziemia jest płaska, tylko ONI nie chcą tego ujawnić. ;)

A wracając do A2: u Was też połączenia przez WiFi są cichsze niż po 2/3G? Czy to tylko u mnie problem?
goral2099
Spamer ;)
Spamer ;)
 
Posty: 1394
Dołączył(a): 16 lip 2013, o 14:39
Lokalizacja: GD/SZY
Pochwały: 8
Model telefonu: ASUS ZENFONE 3 ZOOM S, GPD G5A
Sieć: A2, Play, BDI, OFnK

Re: [Aero2] Nowa oferta prepaid "a2mobile"

Postprzez Remington » 21 wrz 2017, o 18:48

TomLee, krótko jesteś to możesz nie wiedzieć. Telepolis przez całe lata było pierwsze lub jedno z pierwszych z wszystkimi newsami. Odszedł Witek (założyciel i główne źrodło newsów) i od tego czasu Tp spóźnia się z niektórymi wiadomościami. To nie pierwszy raz i nie ma co doszukiwać się teorii spiskowych. Czasem zdarza się wręcz, że po wpisach na forum pojawia się artykuł i teraz też pewnie tak będzie.
Remington
Moderator
Moderator
Avatar użytkownika
 
Posty: 2259
Dołączył(a): 20 mar 2015, o 00:39

Re: [Aero2] Nowa oferta prepaid "a2mobile"

Postprzez TomLee » 21 wrz 2017, o 18:57

Ok. Często piszą o różnych za przeproszeniem bzdetach, a jak się pojawiła fajna i przydatna informacja, to nikt nic nie wie. Zobaczymy, kiedy opublikują wiadomość o apce od a2mobile.
TomLee
Młody wyjadacz
Młody wyjadacz
 
Posty: 416
Dołączył(a): 29 cze 2017, o 10:49
Model telefonu: Samsung B2100, Hammer Blade, Redmi 4A
Sieć: Play, Fakt Mobile

Re: [Aero2] Nowa oferta prepaid "a2mobile"

Postprzez ja.michal » 21 wrz 2017, o 19:08

Orientuje się ktoś jak tam apka na iOS? Będzie coś?
ja.michal
Spamer ;)
Spamer ;)
 
Posty: 2375
Dołączył(a): 25 gru 2010, o 00:10
Lokalizacja: Polska
Pochwały: 21

Re: [Aero2] Nowa oferta prepaid "a2mobile"

Postprzez goral2099 » 21 wrz 2017, o 19:14

Zdarza się, że mimo rozłączenia w apce do VoWiFi i jej zminimalizowania, zostaje systemowy dialer z napisem wybieranie i trzeba drugi raz czerwoną zsuchawkę wcisnąć. Poza tym po wyłączeniu/utracie WiFi i ponownym włączeniu, czasem apka nie chce się automatycznie połączyć - trzeba ręcznie. Nie jest to natywne więc niedogodności drobne są, ale lepsze to niż nic.:)
goral2099
Spamer ;)
Spamer ;)
 
Posty: 1394
Dołączył(a): 16 lip 2013, o 14:39
Lokalizacja: GD/SZY
Pochwały: 8
Model telefonu: ASUS ZENFONE 3 ZOOM S, GPD G5A
Sieć: A2, Play, BDI, OFnK

Re: [Aero2] Nowa oferta prepaid "a2mobile"

Postprzez Patryk7588 » 21 wrz 2017, o 19:25

ja.michal napisał(a):Orientuje się ktoś jak tam apka na iOS? Będzie coś?

Podobna ta strona działa w przeglądarce dokładnie jak aplikacja:
https://moje.a2mobile.pl
Patryk7588
Spamer ;)
Spamer ;)
Avatar użytkownika
 
Posty: 4141
Dołączył(a): 27 lis 2011, o 12:09
Lokalizacja: Wielkopolska
Model telefonu: Samsung Galaxy S9
Sieć: Plus

Re: [Aero2] Nowa oferta prepaid "a2mobile"

Postprzez goral2099 » 21 wrz 2017, o 20:13

Jak, najszybciej, przerejestrować kartę A2 na inną osobę?
goral2099
Spamer ;)
Spamer ;)
 
Posty: 1394
Dołączył(a): 16 lip 2013, o 14:39
Lokalizacja: GD/SZY
Pochwały: 8
Model telefonu: ASUS ZENFONE 3 ZOOM S, GPD G5A
Sieć: A2, Play, BDI, OFnK

Re: [Aero2] Nowa oferta prepaid "a2mobile"

Postprzez ja.michal » 21 wrz 2017, o 21:28

Patryk7588 napisał(a):Podobna ta strona działa w przeglądarce dokładnie jak aplikacja:
https://moje.a2mobile.pl

OK, dzięki. :)
ja.michal
Spamer ;)
Spamer ;)
 
Posty: 2375
Dołączył(a): 25 gru 2010, o 00:10
Lokalizacja: Polska
Pochwały: 21

Poprzednia stronaNastępna strona

Powrót do Oferta na kartę i mix

Kto przegląda forum

Użytkownicy przeglądający ten dział: Google [Bot] i 10 gości