Telekomunikacja jak na dłoni






[a2mobile] Oferta prepaid Aero2

Wszystko, co dotyczy ofert prepaid i mix operatorów.

Moderator: Moderatorzy

Wiadomość
Autor

Re: [Aero2] Nowa oferta prepaid "a2mobile"

Postprzez szyman12 » 19 wrz 2017, o 12:03

Jeżeli nie wykupię żadnego z niewyczerpalnych pakietów to nadal będą obowiązywały stawki promocyjne [10 gr minuta|10 gr sms |4 gr za 1MB]?
szyman12
Stary wyjadacz
Stary wyjadacz
Avatar użytkownika
 
Posty: 681
Dołączył(a): 13 mar 2008, o 01:19
Lokalizacja: Polska
Pochwały: 16

Re: [Aero2] Nowa oferta prepaid "a2mobile"

Postprzez muchakk » 19 wrz 2017, o 12:23

Tak, wtedy obowiązuje Cię cennik który wymieniłeś.
muchakk
Spamer ;)
Spamer ;)
Avatar użytkownika
 
Posty: 1094
Dołączył(a): 23 wrz 2007, o 23:00
Lokalizacja: a kto pyta?
Pochwały: 15
Model telefonu: Maze Alpha, Lenovo p2
Sieć: FAKTmobile, RBM, Orange BIZ, PLUS BIZ, a2mobile

Re: [Aero2] Nowa oferta prepaid "a2mobile"

Postprzez Kompan » 20 wrz 2017, o 12:45

Kompan
Ostrożny rozmówca
Ostrożny rozmówca
 
Posty: 171
Dołączył(a): 2 sie 2016, o 23:44

Re: [Aero2] Nowa oferta prepaid "a2mobile"

Postprzez Tompson » 20 wrz 2017, o 14:19

sprawdzone działa
Tompson
Cichy Czytelnik
Cichy Czytelnik
 
Posty: 74
Dołączył(a): 11 kwi 2011, o 19:00
Lokalizacja: Wrocław

Re: [Aero2] Nowa oferta prepaid "a2mobile"

Postprzez Gregrin » 20 wrz 2017, o 19:40

Jestem pod wrażeniem. Wystartowali 7 września 2016 tylko z apka wificalling. 27.03.2017 dodali MMS'y a 5.04.2017 kto dzwonił. Dzis apka i strona (praktycznie to jedno bo apka działa przetwarzając stronę).
Trzeba przyznać ze działają i rozwijają się w nie najgorszym tempie.
Dla ciekawskich: na stronie wyświetla się Nazwa taryfy, środki na koncie, jego ważność i włączone pakiety oraz lista z dostępnymi.
W menu są tez sekcje z blokadami (premium, roamingu, nr zagranicznych i nr zastrzeżonych), doładowaniami, i historia.
U mnie w historii nic się nie wyświetla ale numer nie był doładowywany ani nawet nie pamiętam czy coś z niego dzwoniłem gdy był pakiet nolimitu po przeniesieniu ;) Podejrzane tylko ze szybko odświeża i nie ma ograniczenia zakresu (można dać np od 2014r).
Gregrin
Moderator
Moderator
Avatar użytkownika
 
Posty: 3424
Dołączył(a): 1 kwi 2014, o 16:29

Re: [Aero2] Nowa oferta prepaid "a2mobile"

Postprzez goral2099 » 20 wrz 2017, o 20:01

Dziś próbowałem zarejestrować (a właściwie małżonka moja) kartę A2 we fresh markecie i w dwóch żabach. Żadna sprzedawczyni nie mogła, bo nie ma "longinu" i hasła (straszne jest to wykluczenie cyfrowe). Wszędzie był tekst, że jutro po południu. Te ich karty tylko w czwartki po południu można rejestrować? ;)
goral2099
Spamer ;)
Spamer ;)
 
Posty: 1394
Dołączył(a): 16 lip 2013, o 14:39
Lokalizacja: GD/SZY
Pochwały: 8
Model telefonu: ASUS ZENFONE 3 ZOOM S, GPD G5A
Sieć: A2, Play, BDI, OFnK

Re: [Aero2] Nowa oferta prepaid "a2mobile"

Postprzez trecik » 20 wrz 2017, o 20:07

Fajne wymagania w regulaminie:
iii)
Pamięć RAM:
-
urządzenie przenośne: minimum 512 MB
-
komputer osobisty: m
inimum 512 MB
iv)
Pamięć operacyjna:
-
urządzenie przenośne: minimum 25 MB
-
komputer osobisty: minimum 50 MB


https://a2mobile.pl/data/Dokumenty/51/p ... bilnej.pdf
trecik
Ostrożny rozmówca
Ostrożny rozmówca
 
Posty: 110
Dołączył(a): 16 kwi 2014, o 22:09

Re: [Aero2] Nowa oferta prepaid "a2mobile"

Postprzez Kompan » 20 wrz 2017, o 20:37

Komunikat przy włączonej blokadzie połączeń przychodzących z numerów zastrzeżonych mogli by zmienić.
Kompan
Ostrożny rozmówca
Ostrożny rozmówca
 
Posty: 171
Dołączył(a): 2 sie 2016, o 23:44

Re: [Aero2] Nowa oferta prepaid "a2mobile"

Postprzez trecik » 20 wrz 2017, o 20:46

Na samym dole jest zwinięty graficzny licznik pakietu internetowego, ale się zawija! Pokazuje mi, że jestem tuż przed pierwszym progiem, a w rzeczywistości jestem przed 25GB :P

edit:

Dziwne, może jest jakoś od tyłu pokazany? Coś jest zepsute.

Obrazek

edit2:

Historia tylko z kilku dni jest.
Filtr chyba nie działa.
trecik
Ostrożny rozmówca
Ostrożny rozmówca
 
Posty: 110
Dołączył(a): 16 kwi 2014, o 22:09

Re: [Aero2] Nowa oferta prepaid "a2mobile"

Postprzez Kompan » 20 wrz 2017, o 22:33

Tak to u mnie wygląda. Obrazek
Kompan
Ostrożny rozmówca
Ostrożny rozmówca
 
Posty: 171
Dołączył(a): 2 sie 2016, o 23:44

Re: [Aero2] Nowa oferta prepaid "a2mobile"

Postprzez negra » 20 wrz 2017, o 22:34

Podpowiedzcie jak znaleźć po rejestracji stronę z mojea2...
negra
Zapalony dyskutant
Zapalony dyskutant
 
Posty: 327
Dołączył(a): 18 maja 2008, o 17:21
Lokalizacja: Polska
Model telefonu: Honor 8
Sieć: A2Mobile , Klucz Mobile

Re: [Aero2] Nowa oferta prepaid "a2mobile"

Postprzez Kompan » 20 wrz 2017, o 22:37

Kompan
Ostrożny rozmówca
Ostrożny rozmówca
 
Posty: 171
Dołączył(a): 2 sie 2016, o 23:44

Re: [Aero2] Nowa oferta prepaid "a2mobile"

Postprzez negra » 20 wrz 2017, o 22:47

@Kompan dzięki dobrze rozumiem że aby wejść na swoje konto wpisuję w przeglądarce mojea2..... i mam dostęp do swoich danych.
negra
Zapalony dyskutant
Zapalony dyskutant
 
Posty: 327
Dołączył(a): 18 maja 2008, o 17:21
Lokalizacja: Polska
Model telefonu: Honor 8
Sieć: A2Mobile , Klucz Mobile

Re: [Aero2] Nowa oferta prepaid "a2mobile"

Postprzez Remington » 21 wrz 2017, o 08:58

Wejdź w rejestrację i tam jest cały proces opisany, każdy numer dodawany do konta potwierdzasz hasłem z SMS-a.

Ja mam podpięte dwie karty z połączeniami wykonanymi w lipcu i nie widać ich w wykazie :P Pewnie rejestr połączeń nie został zasilony starszymi połączeniami.
Remington
Moderator
Moderator
Avatar użytkownika
 
Posty: 2256
Dołączył(a): 20 mar 2015, o 00:39

Re: [Aero2] Nowa oferta prepaid "a2mobile"

Postprzez TomLee » 21 wrz 2017, o 11:37

Dlaczego telepolis nie pisze o aplikacji do a2mobile?
TomLee
Młody wyjadacz
Młody wyjadacz
 
Posty: 416
Dołączył(a): 29 cze 2017, o 10:49
Model telefonu: Samsung B2100, Hammer Blade, Redmi 4A
Sieć: Play, Fakt Mobile

Poprzednia stronaNastępna strona

Powrót do Oferta na kartę i mix

Kto przegląda forum

Użytkownicy przeglądający ten dział: Google Feedfetcher i 22 gości