Użytkownik
Ranga
Stary wyjadacz
No 5", przy iPhonie SE to patelnia.harys pisze: @ja.michal J3 2017 duży?![]()
Fajnie, bo na J5 2017 XEO czy też J3 2017 XEO tego przycisku niestety nie ma.Jan1682 pisze: A wracając do sprawy Galaxy J7 2017 z XEO (...)
tylko dodam bo nie wiem czy było ze w przeciwieństwie do S7(XEO) ma opcje Pol. Przez Wi-Fi w górnym rozsuwanym menu.
Może nie jakoś(ć), bo tłumaczą się wprowadzaniem poprawek:Mixiorek pisze:Jest 15:00. VoLTE i WiFi Calling w Orange nadal leży. Jakoś(ć)...
Pisałem wyżej że apka też nie działa. Mam ten sam błąd w Huweju do którego mam dostępLukaszsz pisze:Jestem w USA i ogólnie aplikacja WiFi Calling działa słabo. Dzis padła całkiem. Na moje szczęście w nieszczęściu widzę że to chyba błąd u wszystkich. Komunikat macie identyczny?
Jeśli przyjąć, że realnie mają może z 12mln klientów to z VoLTE korzysta 480 tys. osób, a z WiFi Calling 240 tys.Mamy awarię nie całej sieci tylko usług VoLTE i WiFi Calling. Korzysta z nich odpowiednio 4 i 2 proc. naszych klientów.
Wiek nie ma znaczenia. To w naszym kraju zupełnie nowa technologia i "duża kobyła" we wdrożeniu. Rozumiem, że tutejsi forumowi "miszcze" "w nie takich wdrożeniach brali udział" i wszystko zrobiliby bezawaryjnie, bezbłędnie. Każdą nowośćKryniczanin pisze:Zajebista ta platforma VoLTE. Ile ona może mieć? Dwa lata? Ha ha