• Wszystko, co dotyczy ofert prepaid i mix operatorów.
Wszystko, co dotyczy ofert prepaid i mix operatorów.
Regulamin forum: 
W tym dziale omawiamy oferty:
- PREPAID,
- MIX,
- SUBSKRYPCJE.

Uwaga! Jeżeli szukasz oferty dla siebie i nie wiesz, na którą się zdecydować - zadaj pytanie w dziale Jaką ofertę wybrać?
 #942290  autor: gdziasek
 30 lip 2017, 21:04
Witam posiadam ofertę play na kartę,na koncie promocyjnym mam 200zł i 200GB,niestety co 100 dni muszę przedłużyć konto główne za 50zł,konta promocyjne to przedłużam za 5zł na fb,a w drugim miesiącu kodem 10zł za 5zł,internet promocyjny z nakrętek coli,fanty,big milki,a po promocji pakiet 600mb za 5zł,niestety jak to policzyłem te 50zł na 3 miesiące daje 16,66zł na miesiąc plus 2,5zł za miesiąc daje 19zł.
moje pytanie brzmi :czy da się taniej przedłużyć konto główne niż te 50zł na 3 miesiące?
 #942346  autor: adacomp
 30 lip 2017, 23:26
Jeśli zależy tobie tylko na KG i RWK to PnKRWK - RWK - RBME z RWK lub dowolna taryfa Play z RWK dostępna pod *163#. - gratis
PromoZł i GB przepadną

Jeśli chcesz zachować także PromoZł ale bez GB to tylko PnKRWK - gratis
 #943100  autor: gdziasek
 02 sie 2017, 21:36
Zużywam średnio 100minut i 200sms oraz 2 Gb danych,zależy mi na karcie play,ponieważ co roku są promocje z korkami,big milkami,także teraz przydałaby się oferta RWK,żeby nie trzeba było przedłużać co chwile konta głównego,czyli jak przejdę na taryfę PnKRWK to złotówki na koncie promocyjnym nie przepadną?czy będę mógł dobijać internet korkami?

Niestety teraz sprawdziłem że w taryfie PnKRWK nie ma stanu darmowego w play,dlatego jestem chyba zmuszony zostać przy taryfie PnK.

Czy można włączyć w taryfie PnKRWK stan darmowy kodem *188#
Ostatnio zmieniony 02 sie 2017, 22:01 przez gdziasek, łącznie zmieniany 1 raz.
 #943106  autor: zoltan666
 02 sie 2017, 21:59
Zerknij na taryfę odNowa. Promocyjne złotówki i GB stracisz, ale konto nie ma terminu ważności, jeśli się korzysta z telefonu. Jest stan darmowy i są pakiety minut, smsów, GB także bez terminu ważności. Aktualnie do końca września internet można mieć za darmo - 3 GB na miesiąc. Internet z nakrętek w tej taryfie niestety nie działa.