-Gosc- pisze:alkonauta pisze:Testowałem 2 nieoficjalne romy m.in. Wyżej wymieniony - problemu to nie rozwiązało. Telefonu się pozbyłem. Szukam czegoś innego i jak dziś się dowiedziałem na infolinii samsunga HD voice jest tylko w modelach serii s oraz note! Czy to jakaś nowość, ze hd voice staje się ekskluzywnym kodekiem? Na mgsm tez w wielu nowych telefonach pisze ze hd voice brak.
Nie czytaj głupot z mgsm, tam bardzo wiele telefonów które mają hdvoice oznaczone jest błędnie że nie mają. Nowe Samsungi nie tylko serii S mają i działa, sam mam dwa niebrandowane i w Orange działa mi HDVoice, narazie tylko na 3G sprawdzone.
Potwierdzam co moi poprzednicy. Nie czytaj fanaberii z mGSM. Ile to ja razy zwracałem uwage prowadzącym strone mGSM.pl aby poprawili, dodali, uzupełnili dane prawidłowo i nic. Wiele modeli telefonów nie ma zaznaczone że posiadają videorozmowy, radio FM itd. itp. A najśmieszniejsze jest to że sugerują się zawsze tą samą wymówką: " Producent nie podaje na swojej stronie internetowej w specyfikacji więc nie mogą napisać " - więc dla nich tak jakby nie było chociaż nawet sami siebie okłamują, bo przecież wiedzą że np. dany model posiada tę funkcję. Ludzie piszą w komentarzach że posiada taką i taką funkcje, filmy na youtube też to potwierdzają, a oni nadal swoje. Czasami sie śmieje że jakby producent podał np. Samsung, że Galaxy s8 posiada kamerę tylną 2Mpx i rozdzielczość nagrywania w jakość QVGA 320x240 to można być pewnym, że mGSM.pl podało by to hahahahhah
Nawet dziecko wiedziało by że to kłamstwo.

Oni myślą, że producent będzie sobie głowe zaprzątał, aby wszystko na jego stronie było wypisane od deski do deski. Portal mGSM.pl traktuj z przymrużeniem oka