Witam chcialem was zapytac czy warto zarejestrowac numer w heyah i orange , kiedys mialem karte heyah i powiem ze ten internet w telefonie nie byl zly dosc szybko ladowaly sie strony niewiem jak to teraz wyglada chodzi mi o to jak szybko laduje youtube i strony www , natomiast o orange nwm nic teraz zrobili pakiet za 200zl 1410 GB w orange , prosze o opinie tych co maja orange i heyah na karte nie interesuje mnie mix ani abonament chce na karte , prosze napisac czy strony laduja sie szybko i czy filmy na yt tez laduje szybko , bo teraz mam play i to jest wielkie G porazka calkowita strony laduje wiecznosc yt to samo , nawet sprawdzalem inne sieci mobilne ktore korzystaja z laczy play to samo nie jest to wina np fakt mobile czy innych firm lecz play bo to play im daje lacza a jak wiadomo play ma malo anten i w niektorych miejscach korzysta z rouningu a wtedy nie ma internetu play to dziadostwo. Z gory dzieki za odpowiedzi i pozdrawiam
Aby dobrać operatora musisz potestować w praktyce, który jak u Ciebie działa.
HEYAH to T-mobile, a ta sieć generalnie razem z Orange obecnie przoduje w rankingach prędkości.
Dodatkowo musisz oszacować ile GB potrzebujesz na miesiąc aby dobrać odpowiednią usługę.
Z tego co wiem to te 1410GB(w zasadzie 1310GB) nie przedłużysz już darmowym SMSem ale możesz je wydłużyć doładowaniem.