Wziąłem, dzięki.zaqu222 pisze:JU8W 3AHN 9499 cola
- Wiesz coś o nowej promocji u operatora? Podziel się tutaj z innymi użytkownikami!
Regulamin forum: W tym dziale, można dowolnie rozwijać tematy związane z różnymi promocjami bonusami i innymi podobnymi.
Pamiętaj!
Przy zakładaniu tematu proszę dopisywać prefix!
[ABO]-ABONAMENT
[KARTA]-KARTA
[@]-internet
[INNE]-NIE DOTYCZY/INNE
Pamiętaj!
Przy zakładaniu tematu proszę dopisywać prefix!
[ABO]-ABONAMENT
[KARTA]-KARTA
[@]-internet
[INNE]-NIE DOTYCZY/INNE
Dzisiaj rano odkryłem coś takiego. Możliwe, że było to już od jakiegoś czasu i że nie jest to nowość.
Przeglądając w Play24 stan konta drugiego nr dostrzegłem, że na archiwalnej taryfie Play Fresh, w sekcji INTERNET , widoczne są 3 subkonta : pakiet główny (kupiony), pakiet promocyjny i pakiet coca-cola. W pierwszej chwili pomyślałem, że tak już się wycwanili. Jednakże - sprawdzając jak to wyglada w taryfie PnKLB! , odetchnąłem z ulgą. Tam jest tylko podział na pakiet główny i promocyjny.
Przeglądając w Play24 stan konta drugiego nr dostrzegłem, że na archiwalnej taryfie Play Fresh, w sekcji INTERNET , widoczne są 3 subkonta : pakiet główny (kupiony), pakiet promocyjny i pakiet coca-cola. W pierwszej chwili pomyślałem, że tak już się wycwanili. Jednakże - sprawdzając jak to wyglada w taryfie PnKLB! , odetchnąłem z ulgą. Tam jest tylko podział na pakiet główny i promocyjny.
Było już o tym, też tak mam.
Ryszard Lubicz. Zużycie internetu nawet w smartfonie może być naprawdę różne. Ja w kompie stacjonarnym używam teraz internetu wakacyjnego z Play i zużyłem przez półmiesiąca 1,5 GB. Moja córka na lejku 512 kb przez 4 dni zużyła 6 GB. A na miesiąc wyjdzie ponad 40 GB.
tylko po co jest ten pakiet coca-cola?kamerling pisze: Przeglądając w Play24 stan konta drugiego nr dostrzegłem, że na archiwalnej taryfie Play Fresh, w sekcji INTERNET , widoczne są 3 subkonta : pakiet główny (kupiony), pakiet promocyjny i pakiet coca-cola.
ZM we Freshu Darmowe rozmowy i SMSy w Play
@24bis24 Gdybanie:
- może Play chciał na szybko wprowadzić osobne subkonto dla GB z nakrętek, ale ostatecznie (już w trakcie realizacji?) porzucił ten pomysł,
- jakiś nadgorliwy webdesigner dodał nową pozycję również we Freshu,
- testerzy sprawdzili, czy usunięto "Pakiet coca-cola" tylko w taryfach, w których działa promocja, a do Fresha nikt nie zajrzał.
Wiem, opisany scenariusz ma wiele słabych stron, ale...
- może Play chciał na szybko wprowadzić osobne subkonto dla GB z nakrętek, ale ostatecznie (już w trakcie realizacji?) porzucił ten pomysł,
- jakiś nadgorliwy webdesigner dodał nową pozycję również we Freshu,
- testerzy sprawdzili, czy usunięto "Pakiet coca-cola" tylko w taryfach, w których działa promocja, a do Fresha nikt nie zajrzał.
Wiem, opisany scenariusz ma wiele słabych stron, ale...
Raczej za rok pakiety z nakrętek itd, będą leciały na osobne subkonto.
To akurat nie stoi w sprzeczności z tym, co napisałem wcześniej.speclab pisze:Raczej za rok pakiety z nakrętek itd, będą leciały na osobne subkonto.
Oddam 3 kody. Źródło niepewne, więc mogą być wykorzystane.
Jaki najlepiej kupić starter (oczywiście jak najtaniej) do tego internetu z korków?
Jaki najlepiej kupić starter (oczywiście jak najtaniej) do tego internetu z korków?
wezne chętnie poproszę na priv 

Poproszęzapytanie pisze:Fanta x 2

Poproszę jeden kod dowolny napój na #SmakWakacji
f1ueu44384f1
Dzięki, skorzystałem.
Do kiedy trwa ta akcja? Do końca sierpnia?
Grażynko wybacz...
MWH17PK4TKYA
hdfunpack, dzięki.
Mam jeszcze jeden kod.
Vieslav poproszę