• Wszystko, co dotyczy ofert prepaid i mix operatorów.
Wszystko, co dotyczy ofert prepaid i mix operatorów.
Regulamin forum: 
W tym dziale omawiamy oferty:
- PREPAID,
- MIX,
- SUBSKRYPCJE.

Uwaga! Jeżeli szukasz oferty dla siebie i nie wiesz, na którą się zdecydować - zadaj pytanie w dziale Jaką ofertę wybrać?
 #937880  autor: krzysiek_
 10 lip 2017, 18:31
Kupiłem nowy starter "ja + internet na kartę" za 15 zł.

Doładowałem za 50 zł, dostałem pakiet 20gb po doładowaniu ważny 60 dni i pakiet 30gb na rok (sms po *121# raportuje oba jako Aktywne pakiety).

I strzeliłem zdziwko, bo zamiast zżerać z pakietu o krótszym terminie ważności, czyli tego za doładowanie, zżera z rocznego.

Takie rzeczy tylko w plusie?
 #938176  autor: krzysiek_
 12 lip 2017, 09:31
Fakt, jest taki zapis w regulaminie, tylko że to jest przekombinowane.
Żeby korzystać z "30GB na rok" muszę mieć ważne konto. Żeby mieć ważne konto muszę doładować (i zgarniam np. 20GB za 50zł na 60 dni). I dopóki nie zużyję "30GB na rok", to GB z doładowań leżą odłogiem i się kumulują.
A dla mnie "30GB ważne rok" to i starter ważny rok. :-)
 #938366  autor: Specjalista_Plus
 12 lip 2017, 19:39
krzysiek_ pisze:Fakt, jest taki zapis w regulaminie, tylko że to jest przekombinowane.
Żeby korzystać z "30GB na rok" muszę mieć ważne konto. Żeby mieć ważne konto muszę doładować (i zgarniam np. 20GB za 50zł na 60 dni). I dopóki nie zużyję "30GB na rok", to GB z doładowań leżą odłogiem i się kumulują.
A dla mnie "30GB ważne rok" to i starter ważny rok. :-)
Pakiet, o którym wspomniałeś, jest ważny rok, jednak przez ten okres należy utrzymywać konto w okresie ważności, zasilając je określonymi kwotami.
 #938383  autor: Specjalista_Plus
 12 lip 2017, 21:37
24bis24 pisze:to napisz ile kosztuje przez 1 rok utrzymanie pakietu
Wszystko zależy od kwoty doładowania, którą wybierzesz. Zasilając konto w kwocie 30 zł, automatycznie zostanie ono przedłużone o 30 dni. Gdy doładujesz je za 50 zł, będzie ważne 60 dni, a doładowanie za 100 zł wydłuży jego ważność o 120 dni. W zależności od kwoty zasilenia, zostaną Ci przydzielone kolejne pakiety internetowe.

Możesz też doładować konto za mniejsze kwoty, tj.: 5 zł (ważność konta 2 dni), 10 zł (ważność 7 dni), 20 zł (ważność 14 dni). Szczegółowe informacje znajdziesz na naszej stronie: https://www.plus.pl/internet-na-karte w zakładce Doładowania.
 #938867  autor: krzysiek_
 15 lip 2017, 13:03
Mam ulotkę ja + na kartę z laską w zielonych spodniach i kwiecistej koszuli z zielonym starterem w łapce.
Z tyłu ulotki jest oferta ja + internet na kartę, a tam 365 dni ważności konta za doładowanie za 150 zł.
Jak wszedł starter z supermenem, to już tylko 120 dni za conajmniej 100 zł.
Jednak cy.ck.i rzą.dzą. :-)
 #938875  autor: TomLee
 15 lip 2017, 13:39
Obecnie tylko w Orange free na kartę jest chyba pakiet internetowy, który może być ważny rok i nawet więcej. Przykładowo: włączasz kodem rok ważności konta, zasilasz konto kwotą 25 zł, dostajesz za to gratis 15 GB do wykorzystania na rok, a całą kasę 25 zł możesz zużyć na co chcesz. I najlepsze, żę ważność bonusu za zasilenie możesz przedłużać.Polecam przejście do Orange Free nk w takiej sytacji
 #939273  autor: krzysiek_
 17 lip 2017, 19:49
Czy da się przejść z ja + internet na kartę na ja + na kartę? Jakiś kodzik ussd? Zużyłem bonusy GB. Zostało mi trochę kasy. Zmiana taryfy pewnie płatna. Chcę włączyć rwk - 5zł czy więcej? Jest coś takiego jak stan darmowy w plusie?