Nolimity nie.surface123 pisze:A ten no limit za 19.95 tez sie przedłuza tymi za 9 zł ?
- Wszystko, co dotyczy ofert prepaid i mix operatorów.
Regulamin forum:
W tym dziale omawiamy oferty:
- PREPAID,
- MIX,
- SUBSKRYPCJE.
Uwaga! Jeżeli szukasz oferty dla siebie i nie wiesz, na którą się zdecydować - zadaj pytanie w dziale Jaką ofertę wybrać?
W tym dziale omawiamy oferty:
- PREPAID,
- MIX,
- SUBSKRYPCJE.
Uwaga! Jeżeli szukasz oferty dla siebie i nie wiesz, na którą się zdecydować - zadaj pytanie w dziale Jaką ofertę wybrać?
No to szkoda
ale chyba z tego co czytałem kiedys ( kilka stron wstecz ) "prawie nolimit" za 19 zł sie przedłuza mniejszymi ?
ale chyba z tego co czytałem kiedys ( kilka stron wstecz ) "prawie nolimit" za 19 zł sie przedłuza mniejszymi ?
W tym za 19,95zl przedłużają się jednostki (sms, GB) a nie noimit. Nolimit jest oparty na tym pakiecie za 19zl i potwierdzono już dawno ze z nim się nie sumuje.
To nie ma w takim razie jakiegoś pakietu tego co pokazuje kilka tysięcy minut i aby można je przedłużać jakimś mniejszy pakietem minut ?
To w RBME. Tu zrobili osobne konto.
Opłaca się w to jeszcze bawić? Przecież tam chyba przedłużało się ten no-limit pakietem za 10zł. Są już opcje w tej cenie na legalu, a nie wiadomo czy w takim RBM tego nie wyłączą (o ile tego jeszcze nie zrobili?)
Zobaczcie, o ten post mi chodziło, kolega piszę ze mu zsumowało, ale może to jednorazowa "awaria" była ?reboot pisze:Czy to normalne, że dla cyklicznego pakietu za 19,95 - minuty/100sms/1GB ważnego do wczoraj do 23:59, w którym miałem ponad 40 tys minut (czyli ileś zużyte z pakietu no limit), ok. 40 sms i 300 MB obecnie się to zsumowało z nowym pakietem?
Ale to chyba kolejny cykliczny pakiet "zsumował" sie z porzednim, więc nie o to mi do końca chodziło

A chce przykombinować zanim pójdę do innej sieci po to żem am jeszcze na koncie głownym ponad 50 zł w Play i chcialbym to jakos z sensem spożytkować

Nie sztuka właczyć pakiet za 25 zł z Fromule, ale po co... tyle tracić

surface123 pisze:Zobaczcie, o ten post mi chodziło, kolega piszę ze mu zsumowało, ale może to jednorazowa "awaria" była ?
To "logiczne" (jak na system play) ze sumuje się z kolejnym pakietem przy odnowieniu (bo o to tu chodzi).reboot pisze:obecnie się to zsumowało z nowym pakietem?
Dokładnie tak.surface123 pisze:Ale to chyba kolejny cykliczny pakiet "zsumował" sie z porzednim, więc nie o to mi do końca chodziło
surface123 - megabajty i smsy sumuje cały czas (bo są one limitowane), natomiast minuty maksymalnie do tych 88/89 tysięcy. Jest to pakiet cykliczny, dodatkowo wbijam kody z gazety.
WKS
Tak, ale to sumuje Ci te minuty pakiet cykliczny, tak ??
A czy minuty przedłuży też pakiet za 9 zł i te z gazety ??
( Np jakbym wyłączył pakiet cykliczny )
A czy minuty przedłuży też pakiet za 9 zł i te z gazety ??
( Np jakbym wyłączył pakiet cykliczny )
Nie mam pojęcia, bo skoro jest 88k minut, to nie wprowadzam kodów na minuty
Mam 1 GB i 100 sms, więc korzystam jedynie z kodów na 50 MB i 10 SMS
Jeśli w pierwszym miesiącu było 44k minut, w drugim ~88/89k, to w kolejnym jest to wciąz ta druga wartość, nie sumuje tego do ~130k.

WKS
Dziś jakaś lipa. Poszedł SMS z kodem i zaginął w drodze.
U mnie przyszedł sms , przepraszamy operator nie aktywował pakietu ,
W moim przypadku, 10 min. zostało przyznanych, 50 minut od wysłania SMS.
Mam obecnie pakiet 500/500/500 do 23.07, jak wiadomo nie mogę włączyć nolimit SMS.
Kiedy i jak mogę to zrobić, żeby nie stracić minut i MB?
23 lipca rano odpalam pakiet nolimit SMS, czekam na potwierdzenie i wtedy w tym samym dniu odpalam pakiet 100/100/100 ??
Kiedy i jak mogę to zrobić, żeby nie stracić minut i MB?
23 lipca rano odpalam pakiet nolimit SMS, czekam na potwierdzenie i wtedy w tym samym dniu odpalam pakiet 100/100/100 ??
Marcelu, jeśli włączysz pakiet nielimitowanych SMS-ów, to przez 30 dni nie aktywujesz żadnego za pakietów 3w1. Przez miesiąc będziesz musiał kumulować wszystko za pomocą gazetowych kodów.
Czyli zmieniło się coś? Półtora roku temu wiem, ze coś zrobiłem, tylko nie pamiętam co
a wiem, że nie zbierałem kodów z gazety hmmm...
Potem cały czas miałem kilkadziesiąt godzin (promocja była za każde doładowanie za 5 zł dawali 60 albo 100 minut) i około 2 mln SMS.

Potem cały czas miałem kilkadziesiąt godzin (promocja była za każde doładowanie za 5 zł dawali 60 albo 100 minut) i około 2 mln SMS.
Może dostałeś od BOK rekompensatę? Te pakiety no-limit SMS "gryzły się" z pakietami 3w1.
Dzięki za odpowiedzi.
Myślę, że prędzej na początku wbijałem wszystko co popadnie niż jakiś BOK
To było tak dawno temu hehe
OK, pojadę na kodach przez ponad miesiąc mając nolimit SMS, a potem powrót do 100/100/100 i będę miał ~2 mln SMS
No a potem oczywiście pilnowanie dat, żeby znowu ciała nie dać
Pozdr.!
Myślę, że prędzej na początku wbijałem wszystko co popadnie niż jakiś BOK

To było tak dawno temu hehe
OK, pojadę na kodach przez ponad miesiąc mając nolimit SMS, a potem powrót do 100/100/100 i będę miał ~2 mln SMS

No a potem oczywiście pilnowanie dat, żeby znowu ciała nie dać

Pozdr.!
Ktoś testował w roamingu wysyłanie smsów z kodami?
Przy zachowaniu zasady w roamingu jak w kraju powinno być bezpłatnie ale nawet jak będzie schodzić z pakietu smsów to też byłoby ok. No ale to jest teroria a pytanie czy ktoś to przetestował w praktyce.
Przy zachowaniu zasady w roamingu jak w kraju powinno być bezpłatnie ale nawet jak będzie schodzić z pakietu smsów to też byłoby ok. No ale to jest teroria a pytanie czy ktoś to przetestował w praktyce.