Play: 10 numerów prepaid na 1 nr pesel.
Liczą łącznie play i rbm.
W3 też tak samo?
Liczą łącznie play i rbm.
W3 też tak samo?
Oficjlanie ze strony Orange :kaspeed pisze:Właśnie W Orange masz limit 10na pesel 15na nip.Zaczynaja blokować karty ktore maja 40-800 na pesel.W zwiazku z fraudem na Allegro.Wystarczy poczytać.Limit jest na.razie nieoficjalny
Więcej można mieć z tego co się orientuję.krzysiek_ pisze:Play: 10 numerów prepaid na 1 nr pesel.
https://blogplay.pl/2016/07/rejestracja ... e-pytania/Czy jest limit rejestracji kart?
NIE, ale tylko 10 pierwszych dostaje promocyjny bonus.
Dane nie są usuwane nigdy, ostatnio zmieniałem nr dowodu w Orange. Gościowi w salonie wyskoczyło około 15 kont po podaniu mojego peselu. Cała historia od 2000 abonamentów i pre-paidów zarejestrowanych.W wpadku Orange dane są usuwane po roku nie.uŻywania karty
To jak mi wytłumaczysz, że przy moim PESELU wyskoczyło 15 kont. W ostatnich latach od 2009 miałem w Orange 9 numerów (abo + karta teraz w spokoju liczyłem), w dawnej IDEI w latach 2000 do 2001 miałem na pewno dwa abonamenty i kilka prepaidów. To by się zgadzało na 15 różnych kont.Dane w Orange są kasowane po 10 latach.
Na jakiej podstawie stwierdzają, że użytkownikiem danej karty jest ktoś inny niż osoba, na którą karta jest zarejestrowana? Moim zdaniem za pomocą legalnych metod można jedynie to przypuszczać.Blank pisze:
Nie ma limitu na rejestrację. Z uwagi na naruszenie zasad, Orange podjęło decyzję o blokowaniu kart, które są zarejestrowane na inną osobę niż użytkownik - dotyczy to osób, które posiadają dużą liczbę kart zarejestrowanych.
Zgodnie z Regulaminem Świadczenia Usług Telekomunikacyjnych, w wypadku zmiany użytkownika, należy przerejestrować numer.