Od dawna jestem posiadaczką oferty Play Rok Ważności Konta. Ostatnie doładowanie było w lipcu br - tak więc ważne jest jeszcze przez rok dla połączeń wychodzących ( i tak faktycznie jest napisane na stronie play24). Natomiast od dawna korzystam też z oferty Pakiet 600 MB co miesiąc. Ponieważ niezbyt często z internetu korzystam, to nagromadziło się w tej chwili 14200 MB. Coś mnie "tknęło" by sprawdzić stan tych danych i okazało się, że ten pakiet jest ważny do 10.07.2017 (czyli do jutra).
Czy ktoś mógłby mi wyjaśnić dlaczego tak się stało i czy można coś zrobić, żeby te nagromadzone MB nie przepadły? A jeśli nawet nie da się ich zachować, to czy możliwe będzie ponowne włączenie tej usługi i kiedy to zrobić (dziś, jutro, pojutrze?). Tak, żeby nie naliczało mi jakichś dodatkowych opłat za internet spoza pakietu. Będę wdzięczna za odpowiedzi.
Czy ktoś mógłby mi wyjaśnić dlaczego tak się stało i czy można coś zrobić, żeby te nagromadzone MB nie przepadły? A jeśli nawet nie da się ich zachować, to czy możliwe będzie ponowne włączenie tej usługi i kiedy to zrobić (dziś, jutro, pojutrze?). Tak, żeby nie naliczało mi jakichś dodatkowych opłat za internet spoza pakietu. Będę wdzięczna za odpowiedzi.