kaspeed pisze: I nad tym pracują. Chodzi nie o cwaniaków a o zyski bo tracą i to sporo na tym. Ja sam nie ukrywam przelewam kase ale nie mam 4000 kart na siecie lecz 4;)
tracą na czym? @ jest bonusem do doładowania, a środki można przelewem "odzyskać" tu już podpadasz pod regulamin, orange widzi takie rzeczy w systemie, jeśli im się to opłaci to furtkę zostawią...
24bis24 pisze:tele2017 pisze:Ja mam 8 kart więc troche sie martwie czy nie zblokują mi wszystkich
a co takiego nabroiłeś?
masowe "xerowanie" kart na jeden PESEL? op to widzi... jednak nie za bardzo jest jak to zablokować - wykonywanie max. połączeń/sms to jedno, a korzystanie z @ to drugie. ba to drugie nie jest blokowane, bo masz LIMIT GB opłacony do wykorzystania

jak mają Cię zablokować za korzystanie z GB
inna sprawa, co takiego Nw! kombinuje w wakacje, iż dał AŻ 1410GB, jak w PL się NIC nie opłaca, T zmienił kodowanie = czyli Orange też, podkręcą moc wszystkich pasm LTE? ich nadajniki są jakieś "słabe" w porównaniu do konkurencji, pomimo ich większej ilości - nie przekłada się to na szybkość... tak o u mnie wygląda