Użytkownik
Ranga
Ostrożny rozmówca
Jest to dziwne. Co przeszkadza stara taryfa skoro technicznie da się włączyć, przecież to nie jest tak że stara taryfa łączy się z jakimiś magicznymi masztami czy nadajnikami które nie obsługują LTE. Też mam Play Fresh i dziwię się że Play nadal nie chce dać LTE w tej taryfie.Karlos20 pisze:Niestety, Play Fresh (Darmowe rozmowy+SMSy do Play oraz Darmowe SMSy do wszystkich) z bonusami taryfowymi po doładowaniach są zbyt starymi taryfami, żeby wdrożyć LTE.
admundo pisze:Pewnie tak ale kolejna dziwna rzecz że na starą taryfę też da się przejść.
Gdyż tylko w Play Fresh obowiązują Zbieraj Minuty - ja tak mam na dwóch kartach PF w starej wersji ZM bezterminowe i bez opłaty 3zł za aktywację.tomektg pisze:Play chce żeby ludzie zrezygnowali z tej taryfy i przeszli do jednej z nowych - aktualnych taryf
ZM są też w Play karta 9/30 i moim zdaniem tylko tam nie płaciło się 3 zł za aktywację ZM.adacomp pisze:Gdyż tylko w Play Fresh obowiązują Zbieraj Minuty - ja tak mam na dwóch kartach PF w starej wersji ZM bezterminowe i bez opłaty 3zł za aktywację.