Witam, mam problem z doładowaniem a2, a dokładniej wpisuje *111*kod# i wyskakuje coś typu wprowadzony kod jest nieprawidłowy, wprowadź prawidłowy kod lub skontaktuj się i jest podany numer telefonu, drugim razem, komunikat ups coś poszło nie tak spróbuj jeszcze raz, dodam tylko że kod kupiony około 2 tygodnie temu na allegro przesłany przez automater, sprzedawca ponad 3000 pozytywnych komentarzy..? Miał ktoś może problem z doładowaniem? Obecnie nie przebywam w PL. czy może mieć to jakiś związek?
- Wszystko, co dotyczy ofert prepaid i mix operatorów.
Regulamin forum:
W tym dziale omawiamy oferty:
- PREPAID,
- MIX,
- SUBSKRYPCJE.
Uwaga! Jeżeli szukasz oferty dla siebie i nie wiesz, na którą się zdecydować - zadaj pytanie w dziale Jaką ofertę wybrać?
W tym dziale omawiamy oferty:
- PREPAID,
- MIX,
- SUBSKRYPCJE.
Uwaga! Jeżeli szukasz oferty dla siebie i nie wiesz, na którą się zdecydować - zadaj pytanie w dziale Jaką ofertę wybrać?
Mam dwa takie kody o w obydwu przypadkach taki sam komunikat
Kupowałeś je jako kody do a2 bezpośrednio czy jako kody do plusa? Bo jak plusa to musisz doładować na *123* kod # a jak a2 i nie działa,to zostaje tylko reklamować.Przyznam że bałabym się kupować doładowanie z alegro po to by doładować dopiero po 2 tygodniach.kamil7777 pisze:Witam, mam problem z doładowaniem a2, a dokładniej wpisuje *111*kod# i wyskakuje coś typu wprowadzony kod jest nieprawidłowy, wprowadź prawidłowy kod lub skontaktuj się i jest podany numer telefonu, drugim razem, komunikat ups coś poszło nie tak spróbuj jeszcze raz, dodam tylko że kod kupiony około 2 tygodnie temu na allegro przesłany przez automater, sprzedawca ponad 3000 pozytywnych komentarzy..? Miał ktoś może problem z doładowaniem? Obecnie nie przebywam w PL. czy może mieć to jakiś związek?
Dziękuję za pomoc, karty były kupione do plusa, po zastosowaniu *123*kod# wszystko poszło sprawie, do tej pory wszystkie kody kupione na allegro zawsze były prawdziwe, oczywiście zawsze kupuje w pewnym punkcie nie szukam super ojazji..
A skoro tak to ok, grunt że już działa i doładowało.
Jeszcze raz dziękuję..
Niestety nie mam jak sprawdzić w routerze.Patryk7588 pisze:A w twojej karcie SIM a2mobile co jest zaszyte?
U mnie jest 260-15, sprawdzisz to w edycji APN.
Tylko że a2mobile ma zaletę, której nie ma Plush ani TMnK. Co w momencie, kiedy przekroczysz 10GB internetu w miesiącu? Bo w a2mobile nic się nie dzieje i nadal spokojnie korzystasz z neta. A w przypadku Plusha i TM musisz kupić dodatkowy internet bo lejek jest tragiczny.
a2mobile też ma darmowe social media. Ale tym akurat bym się nie kierował, bo jak w Plushu tylko pisanie i przeglądanie konwersacji nie pobiera danych z pakietu. Wszystko inne pobiera dane.
Zgadza się! Internet z najlepszym lejkiem i śmiga aż miło.
Ale jak dla mnie jest to dobra opcja jedynie na drugi slot lub drugi telefon. Zbyt wiele detali żebym wylądował u nich z głównym numerem. Choćby taki BOK, który nie pracuje w weekendy + te inne aplikacje i inne takie tutaj wymieniane.
Ale jak dla mnie jest to dobra opcja jedynie na drugi slot lub drugi telefon. Zbyt wiele detali żebym wylądował u nich z głównym numerem. Choćby taki BOK, który nie pracuje w weekendy + te inne aplikacje i inne takie tutaj wymieniane.
Za 5 zł można znowu przywrócić normalną prędkość, to kolejna zaletą co wyróżnia od innych
Ale z zalet nie zapomnij o miejsach takich jak ja mam.Zerowy sygnał PLUSA.A w zasadzie pełny lecz tak obciązone ze lejek 1mega całą dobe praktycznie.Nie wiem wiadomo inne miejsca inaczej działa ale cóż.Każdy zachwala co mu pasuje.
Powitać po wielu latach

Podaj lokalizację to zapytam czy są planowane jakieś prace modernizacyjne w twojej okolicy.
Ej kurde, trochę bez sensu to co napisałeś. Zanim przejdziesz do danego operatora to sprawdzasz jaki ma zasięg w miejscu w którym najczęściej przebywasz (praca/dom). Jak brałeś w ciemno to możesz tylko siebie winić, poza tym zasięg to bardzo dynamiczna rzecz.
JA juz mam odpowiedź na dziś nie planują modernizacji;) A zalecają przełączyc się na LTE które łapię uwaga z dachu;) i tez 5-6mega maks;) Nie warto nadajnik postawili u mnie z O/T i mam swięty spokoj.
Powitać po wielu latach

Witam, punkt dostępu i MMS, proponujecie takie jak na stronie czy jakieś zmodernizowane. Normalnie telefon czytał dane z karty lecz tylko w miejscach gdzie jest a2 widnieje plus zmienić na a2 czy lepiej tak zostawić.?Testował ktoś internet w roamingu, logowałem się do wszystkich dostępnych sieci i max H+(Hspa)...?
Ja dopiero w sobote moge roaming spr ale w UK mam kolegę i net mu smigał 15-40mega w LTE
Powitać po wielu latach

Na innym telefonie na numerze z danego kraju 40-50 lte po zalogowaniu a2 do tej sieci h+ 5-7?
Kamil taki raport otrzymałem.Z tego co wiem ma tylko dostep do a2mobile.I prędkosci w nocy po 40mega koles nie wie jaka sieć wie tylko ze LTE. Więc raczej nie ma obcięć.
Powitać po wielu latach

Sieci jakie mam do wyboru...