• Wszystko, co dotyczy ofert prepaid i mix operatorów.
Wszystko, co dotyczy ofert prepaid i mix operatorów.
Regulamin forum: 
W tym dziale omawiamy oferty:
- PREPAID,
- MIX,
- SUBSKRYPCJE.

Uwaga! Jeżeli szukasz oferty dla siebie i nie wiesz, na którą się zdecydować - zadaj pytanie w dziale Jaką ofertę wybrać?
 #935964  autor: kasperski
 02 lip 2017, 08:51
Witam szanownych forumowiczów.
Obecnie mam numer w T-mobile na kartę z pakietem Nielimitowane rozmowy, SMS-y i 10 GB za 25 zł.

Mój cel to: mieć dwa numery na jednym telefonie przy czym numer dodatkowy może być tylko do odbierania połączeń.

Obecnie mam tak zrobione, że po prostu przekierowałem rozmowy i co jakiś czas doładowuje sobie numer z którego następuje przekierowanie. Zastanawiam się czy nie ma jakieś tańszej metody by uzyskać taki sam efekt. Przy czym chcę mieć no limit taki jak obecnie (GB mogę mieć mniej) i sumarycznie nie chce wydawać na oba telefony więcej niż 35zł.

Pomysły jakie mi przychodzą jeszcze to:
-operator który udostępnia taką usługę ale z tego co się orientowałem to takie coś tylko w abonamencie i sumarycznie będzie drożej ( proszę o poprawę jeśli się mylę)
-darmowe przekierowania, mogły by być w ramach jednej sieci (ale chyba nie ma takowych)
-no i został jeszcze telefon dual sim ale nie chcę takowego
 #935970  autor: kasperski
 02 lip 2017, 10:00
No tak ale z tego o kojarzę to x-tra numer jest tylko w abonamencie gdzie unlimited mam za 35zł + dodatkowy numer 3,7 czyli razem niecałe 40zł, więc opcja jest droższa od tej którą mam obecnie.
 #935972  autor: jag888
 02 lip 2017, 10:05
Mam numer na kartę i No limit za 25 pln (formuła unlimited) i do tego włączony numer do ogłoszeń - połączenia przychodzą z obydwu, oddzwaniam z zastrzeżonego (z numeru głównego). A internetu aż za wiele, w pakiecie mam 6GB a jak potrzebuje więcej są nakrętki z coli czy bezpłatny pakiet 9gb na wakacje

Wysłane z iPhone za pomocą Tapatalk