Ja kupiłem na poczcie. Oczywiście nie zdrapkę, ale wydruk z terminala.Placeks pisze:Panowie.
Gdzie kupujecie te zdrapki za 200zl?
Pytam bo np w Inmedio wielkie oczy robia, gdy pytam o takie doladowanie.
- Wszystko, co dotyczy ofert prepaid i mix operatorów.
Regulamin forum:
W tym dziale omawiamy oferty:
- PREPAID,
- MIX,
- SUBSKRYPCJE.
Uwaga! Jeżeli szukasz oferty dla siebie i nie wiesz, na którą się zdecydować - zadaj pytanie w dziale Jaką ofertę wybrać?
W tym dziale omawiamy oferty:
- PREPAID,
- MIX,
- SUBSKRYPCJE.
Uwaga! Jeżeli szukasz oferty dla siebie i nie wiesz, na którą się zdecydować - zadaj pytanie w dziale Jaką ofertę wybrać?
Większość wie że na promocyjne dostaje sie tylko przez bank.
Asdaf coś za coś. Albo 10% na promocyjne albo wydłużenie ważności środków.
Moim zdaniem przy tak wysokiej puli Neta lepiej wybrać przedłużenie na 22 mies. bo kto wie co za rok będzie. Może zlikwidują RWK, a tak jesteśmy zabezpieczeni o ile okaże sie że 1410GB można będzie faktycznie przedłużać na więcej niż 5 mies.
Asdaf coś za coś. Albo 10% na promocyjne albo wydłużenie ważności środków.
Moim zdaniem przy tak wysokiej puli Neta lepiej wybrać przedłużenie na 22 mies. bo kto wie co za rok będzie. Może zlikwidują RWK, a tak jesteśmy zabezpieczeni o ile okaże sie że 1410GB można będzie faktycznie przedłużać na więcej niż 5 mies.
Prawa nabyte nie przepadną:-)
Powitać po wielu latach

Nie tylko przez bank bo tak jak napisałem Payback też daje 10%. Byłem tak przyzwyczajony do tych promocyjnych że mocno mnie zaskoczył ich brak po doładowaniu przez 80400.tele2017 pisze:Większość wie że na promocyjne dostaje sie tylko przez bank.

Po zastanowieniu jeszcze raz bym wybrał dłuższą ważność konta.tele2017 pisze:Asdaf coś za coś. Albo 10% na promocyjne albo wydłużenie ważności środków
Ja też tak wybralem
Powitać po wielu latach

Pytanie: Czy doładowanie zdrapką pod 80400 powoduje, że naliczają się punkty PAYBACK ? Czyli w przypadku promocji 100pkt za doładowanie 200zł ?
Tak.jurak pisze:Czy doładowanie zdrapką pod 80400 powoduje, że naliczają się punkty PAYBACK ?
Tak. Przed doładowaniem myślałem, że otrzymam 115 pkt bo przecież na konto wpada 230zł ale jednak nie - dodali tylko 100pkt.jurak pisze:Czyli w przypadku promocji 100pkt za doładowanie 200zł ?
Zoltan666 w innym wątku napisał:
Nie wiem skąd wziął 200pkt od BP. Jakiś eKupon?zoltan666 pisze:Ja kupowałem doładowanie na stacji BP przez co zyskałem dodatkowe 300 pkt. payback (200 od BP i 100 od Orange). Przegapiłem 100 pkt. za kupon od BP. W sumie można zyskać 400 pkt., warte całe 4 zł.
2 °P za każde 2 zł wydane na doładowaniaasdaf pisze:Nie wiem skąd wziął 200pkt od BP. Jakiś eKupon?
źródło: https://www.payback.pl/partnerzy/bp
Od Orange dostałem 100 pkt. Payback.
Od BP 200 pkt. Payback jak wyżej napisał ign123. Od BP można jeszcze zyskać dodatkowe 100 pkt. za kupon/e-kupon, ale to akurat przegapiłem.
Od BP 200 pkt. Payback jak wyżej napisał ign123. Od BP można jeszcze zyskać dodatkowe 100 pkt. za kupon/e-kupon, ale to akurat przegapiłem.
Coś sypie im sie sieć, bo pełno skarg na FB. U Mnie też chwilami zasysa bardzo słabo i pingi wysokie. Rozdają Neta za darmo w astronomicznej ilości to sie chyba już sieć zaczyna zapychać. Zazwyczaj po wakacjach, feriach to mijało. Teraz może trwać znacznie dłużej.
Powiem tak firmowy net tez mi pada.Wyglaa to na kolejna globalną usterke;) Ale fakt te 1410gb nie było przemyślane.Juz ich boli
Powitać po wielu latach

Ktoś w temacie obok pisze, że 8GB się sumuje co miesiąc. Jest to wbrew regulaminowi, a jak jest w praktyce?
Pytanie odnośnie Grunwaldu, ponieważ były słuchy, że zmiana platformy może nieco pozmieniać...
Czy na dzień dzisiejszy czy też miesiąc 1410GB jest tak samo ważne czyli 22 miesiące ?
Czy na dzień dzisiejszy czy też miesiąc 1410GB jest tak samo ważne czyli 22 miesiące ?
Nie wiem, jak wygląda kwestia uruchamiania pakietu w dniu dzisiejszym.
Sprawdziłem, że na stronie www "mój orange" ważność Grunwaldu uruchomionego pod koniec czerwca jest taka sama jak w czerwcu (na starej platformie?), jedyne co się zmieniło to uaktualniła się data połączeń przychodzących (teraz jest prawidłowa).
Sprawdziłem, że na stronie www "mój orange" ważność Grunwaldu uruchomionego pod koniec czerwca jest taka sama jak w czerwcu (na starej platformie?), jedyne co się zmieniło to uaktualniła się data połączeń przychodzących (teraz jest prawidłowa).
przedłuża się po wpisaniu START na 8002 do 366 dni, doładowanie przez Mój Orange
ZM we Freshu Darmowe rozmowy i SMSy w Play
To że się przedłuża to wiem, pytanie czy grunwald ustawi się tak samo jak połączenia wychodzące czyli 22 mc. (12 z RWK + 10mc za 200zł)
Panowie, pytanie do zorientowanych.
Czy można włączyć po przenosinach tańszy pakiet z dodatkowym rabatem ( ten bez pakietu danych ) ?
Czy można włączyć po przenosinach tańszy pakiet z dodatkowym rabatem ( ten bez pakietu danych ) ?
Mozna oba do 12mcy od przeniesienia włączać dowolnie w promocyjnej cenie (26zl ten tańszy). Później po promocyjnej cenie tylko jeśli włączyliśmy w ciągu tych 12stu m-cy wersje cykliczna dopóki sama się odnawia.surface123 pisze:Czy można włączyć po przenosinach tańszy pakiet z dodatkowym rabatem ( ten bez pakietu danych ) ?
4-7-2017 doładowanie 200zł pod 80400 nadal powoduje że pakiet Grunwaldzki dostaje 22mc (pierw START pod 8002 12mc , potem doładowanie 200zł pod 80400 - 10mc)
Info od Orange:
W związku z planowanymi pracami modernizacyjnymi w dniu 06.07.17 r. w godzinach od 02:00 do 11:00 logowanie do portalu Orange będzie niedostępne. Za utrudnienia przepraszamy.
W związku z planowanymi pracami modernizacyjnymi w dniu 06.07.17 r. w godzinach od 02:00 do 11:00 logowanie do portalu Orange będzie niedostępne. Za utrudnienia przepraszamy.