ale wtedy 60 zł będzie drożej przy założeniu, że 100 zł zapłaci na Alledrogowiciu1918 pisze:Nie rozumiem nie lepiej daładować samemu ??

ZM we Freshu Darmowe rozmowy i SMSy w Play
ale wtedy 60 zł będzie drożej przy założeniu, że 100 zł zapłaci na Alledrogowiciu1918 pisze:Nie rozumiem nie lepiej daładować samemu ??
p2225 pisze:Jak się przelewa pieniądze na inną kartę SIM?kaspeed pisze:No dokładnie:) Ja dodam coś jesszcze jeśli kartę masz na siebie śpis spokojnie.I możesz te 240zł przelać na inną swoją kartę 50zł mies ale spoko i tyle
Ja dla bezpieczeństwa chyba prześlę sprzedawcy swoją kartę z czasów 100GB za rejestrację, która ma już włączony RWK. Jak nie pyknie mi rok ważności z pakietem to mogę włączyć jeszcze raz RWK?
No chyba mniej niż stówa. Zasilenie konta GB to najtaniej w tej chwili 100 zł. + wysyłka w 2 strony to jakieś 15 zł., czyli 115 zł. Doładowując samodzielnie wydajesz 200 zł., ale na konto wpada 230 zł. i zawsze to pewniejsze niż karta z All...p2225 pisze:Zawsze stówa w kieszeni, a karty i tak nie zamierzam używać w międzyczasie żeby stracić te 200zł, chyba że będę przelewał pieniądze z tej karty SIM na moją, ale nie wiem jak.
uchyl rąbek tajemnicy?Są też inne sposoby na których można nawet zarobić, ale więcej zabawy przy tym.
a jak będą odróżniali sprzedawców z Allegro od ludzi które mają większe firmy?kaspeed pisze:Na dziś ruszają tylko handlujących mających ponad 100 sim na siebie.
SMSy premium. Spokojnie można wyciągnąć ponad te 200 zł.24bis24 pisze:uchyl rąbek tajemnicy?Są też inne sposoby na których można nawet zarobić, ale więcej zabawy przy tym.
myślałem, że max 40% z 200 złdamianus pisze:SMSy premium. Spokojnie można wyciągnąć ponad te 200 zł.
ostrzegają przed kodem z allegro, czy przed kartami? raczej przed tym drugim.Placeks pisze:zaraz chwila, to o co biega, wszyscy przestrzegają przed zakupem na alle.. i sugerują zakup "w kiosku" tego zakichanego 14 cyfrowego kodu który ponoć pochodzi ze zdrapki...możecie wytłumaczyć gdzie robię błąd w rozumowaniu?
ciekawe, ja zawsze sądziłem że się na tym wychodzi co najwyżej na zero - ewentualnie jakieś tam konkursy i profity za doładowania.24bis24 pisze:myślałem, że max 40% z 200 złdamianus pisze:SMSy premium. Spokojnie można wyciągnąć ponad te 200 zł.