To też jest ryzyko, gość w każdej chwili może zablokować tą kartę i wyrobić sobie duplikat, a ty zostaniesz z niczym.Antyfcb pisze:Ja kupowałem na Alle i gość (firma) zarejestrował kartę na siebie. Nie podawałem żadnych danych typu PESEL itd.
- Wszystko, co dotyczy ofert prepaid i mix operatorów.
Regulamin forum:
W tym dziale omawiamy oferty:
- PREPAID,
- MIX,
- SUBSKRYPCJE.
Uwaga! Jeżeli szukasz oferty dla siebie i nie wiesz, na którą się zdecydować - zadaj pytanie w dziale Jaką ofertę wybrać?
W tym dziale omawiamy oferty:
- PREPAID,
- MIX,
- SUBSKRYPCJE.
Uwaga! Jeżeli szukasz oferty dla siebie i nie wiesz, na którą się zdecydować - zadaj pytanie w dziale Jaką ofertę wybrać?
Będę korzystał dopóki będzie można. Jak tak zagra to trudno.
Siempre en mi corazón
Właśnie przed chwilą doładowałem 200 PLN przez 80400.24bis24 pisze:to już jest pierwsza zmiana w stosunku do dnia 7 cze 2017 z godziny 16:24
poprzednio to jest 7 cze 2017 na pierwszym starterze zaraz po zakończeniu całej operacji
*101*01# Pozostało Ci 1444335.64 darmowych MB z bonusu na start ważnych do 07.06.2018 oraz 2259.77 MB w ramach kwoty na koncie głównym ważnych do 07.06.2018
w momencie doładowania konta kwotą 200 zł na koncie głównym było 1.40 zł
obecnie drugi starter dnia 19 cze 2017 z godz 17:15
*101*01# Pozostało Ci 1443840.04 MB z bonusu po doładowaniu ważne do 19.06.2018 nie ma ani słowa o MB w ramach kwoty na koncie głównym
nie wiem co to oznacza ale już jest inaczej
w momencie doładowania konta kwotą 200 zł na koncie głównym było 1.04 zł
Po wysłaniu kodu *101*01# przyszło po staremu:
No ale na innej karcie mam po nowemu po doładowaniu 5zł. Dziwne.
To testy nowej platformy bilingowej;) częśc numerów została już przepięta.Ale nie o tym jest temat;)
Powitać po wielu latach

Wczoraj zrobiłem zgłoszenie w sprawie że źle mi pokazuje czas na odbieranie odpisali na miela że jest ok podając poprawne daty
Przemix - wow super mi to wyjaśniłeś
DZIĘKI
Jeszcze jedno pytanie - mam obecnie kartę z PIN.
Jak rozumiem jeśli przeniosę numer z innej sieci jest szansa na kartę bez PIN i jedyne, co mnie dla nowej karty ogranicza z podanych przez Ciebie linków, to możliwość włączenia Skarbonki po 31 dniach w sieci, a RWK jest płatny 3zł jeśli jestem krócej niż 3msc w Orange, a reszta się nie zmienia?
Wolę chyba kupić nowy starter i przed sierpniem uruchomić na nim 1410 GB niż płacić dziadom 25 zł za wymianę SIM.

Jeszcze jedno pytanie - mam obecnie kartę z PIN.
Jak rozumiem jeśli przeniosę numer z innej sieci jest szansa na kartę bez PIN i jedyne, co mnie dla nowej karty ogranicza z podanych przez Ciebie linków, to możliwość włączenia Skarbonki po 31 dniach w sieci, a RWK jest płatny 3zł jeśli jestem krócej niż 3msc w Orange, a reszta się nie zmienia?
Wolę chyba kupić nowy starter i przed sierpniem uruchomić na nim 1410 GB niż płacić dziadom 25 zł za wymianę SIM.
WKS
Ale jakie 25
15:P ja wymieniłem samodzielnie za 15zł;)

Powitać po wielu latach

a jak starter kupisz za 1 zł (nie większy niż 15 złotowy) to wymiana wyjdzie jeszcze taniejkaspeed pisze:ja wymieniłem samodzielnie za 15zł;)

ZM we Freshu Darmowe rozmowy i SMSy w Play
No nie do konca. Bo jak kupisz np za7zł to resztę( różnicę do 15zl) Pokryje ci z konta.

Powitać po wielu latach

Szczerze? 15 czy 25 zł to i tak jest przesada, dlatego spytałem co tracę mając nowy nr względem numeru ze stażem? Skarbonka po 31 dniach i 3zł za RWK?
WKS
Jesli.uzywasz go.do.rozmow pakiet za35 zl daje 5gb rosnace a.dla.stażu poniżej roku2gb
Powitać po wielu latach

Właśnie przed chwilą doładowałem 200 PLN przez 80400.
Po wysłaniu kodu *101*01# przyszło po staremu:
Piszecie, że info, które mówi o darmowym bonusie na start i MB w ramach kwoty na koncie głównym to jakaś "stara wersja". Co to znaczy? że po doładowaniu pokaże się "nowe" zmienione info.np:
Pozostało Ci 10000 MB z bonusu po doładowaniu ważne do 21.06.2018
Mnie wyświetla się ten niby nowy komunikat chociaż robiłam doładowanie w zeszłym roku więc chyba nie o to chodzi. Jednak musi być jakaś logiczna przyczyna dlaczego po wysłaniu tego samego kodu wyświetlają się różne komunikaty?
Zastanawiająca jest ta drobna(?) różnica, w jednym info jest mowa o MB NA START a w drugim o MB PO DOŁADOWANIU.
Nowy komunikat to nowa platforma.Nie kazdy numer jest przeniesiony
Powitać po wielu latach

Hej. Koledzy ile strace po zasileniu 200zł bez skarbonki? Moge dopiero po miesiącu uruchomić. Czy te extra 30zł idzie na konto główne?
10 złxander21 pisze:Koledzy ile strace po zasileniu 200zł bez skarbonki?
takCzy te extra 30zł idzie na konto główne?
ZM we Freshu Darmowe rozmowy i SMSy w Play
Uff to nie czekam na skarbonke tylko kupuje 200zł karte i przedłużam bonus 1410GB24bis24 pisze:10 złxander21 pisze:Koledzy ile strace po zasileniu 200zł bez skarbonki?takCzy te extra 30zł idzie na konto główne?

Ale doładuj zdrapką kod smsem 80400;) 22mies masz gwarancje.
Powitać po wielu latach

Gdybyś był w Orange ponad 24 miesiące to do skarbonki wpada 10% a jeśli krócej to 5%.xander21 pisze:Koledzy ile strace po zasileniu 200zł bez skarbonki?
Te 24 miesiące to się liczy od aktywacji startera czy od włączenia skarbonki?
aktywacji starteraJestem_Janek pisze:Te 24 miesiące to się liczy od aktywacji startera czy od włączenia skarbonki?