Ja cały czas mogę się logować zarówno do T-Mobile jak i Plusa. Kontaktowałeś się z nimi i coś odpowiedzieli? Na FB twierdzili, że nic nie wiedzą o blokadzie dostępu do T-Mobile.
- Wszystko, co dotyczy ofert prepaid i mix operatorów.
Regulamin forum:
W tym dziale omawiamy oferty:
- PREPAID,
- MIX,
- SUBSKRYPCJE.
Uwaga! Jeżeli szukasz oferty dla siebie i nie wiesz, na którą się zdecydować - zadaj pytanie w dziale Jaką ofertę wybrać?
W tym dziale omawiamy oferty:
- PREPAID,
- MIX,
- SUBSKRYPCJE.
Uwaga! Jeżeli szukasz oferty dla siebie i nie wiesz, na którą się zdecydować - zadaj pytanie w dziale Jaką ofertę wybrać?
Nie mam problemu z TM, choć Plus jest teraz na 2 miejscu, nie jak kiedyś dopiero na 3 i tylko "testowo".
Nie mogę się zalogować do żadnej sieci T. Typowy zakaz. Sprawa zgłoszona do MV, zobaczymy.
"Grzegorz, podczas ostatnich ograniczeń prędkości w roamingu krajowym ograniczono również dostęp do roamingu krajowego T-Mobile. Dostępny w dalszym ciągu masz zasięg Plusa."
Bardzo słabo.
Bardzo słabo.
Dziwne, ja siedzę na sztywno na T od wielu tygodni, tylko, że ja mam telefon tylko z 3G o ile to ma jakieś znaczenie.
Odpowiedzieli, że proces jest rozłożony w czasie ale dotknie każdego.
Nie, po prostu przenosisz numer i zaznaczasz, że przeniesienie ma być z datą wpłynięcia podpisanych dokumentów do operatora przyjmującego.
Wychodzi więc, że faktycznie jest jakieś mocniejsze spięcie pomiędzy różowymi i fioletowymi.
Kiepsko, w takim układzie a2 opłaca się dużo bardziej. Ogólnie Wiking mega prokonsumencki, szkoda, że wisi na takich, a nie innych nadajnikach. Ja uciekam.grzegi pisze:Odpowiedzieli, że proces jest rozłożony w czasie ale dotknie każdego.
Też uciekam. Dzisiaj podpisałem papiery do przeniesienia z MV do a2.
Uwielbiam prepaid za tą swobodę.
Uwielbiam prepaid za tą swobodę.
Z abo też można się przenieść w 1 dzień, tylko drożej
.

Potwierdzam, dziś rano mój telefon nie miał zasięgu, musiałem przestawić na Plusa. Do T-M mam dostęp zabroniony. Gdzieś jest jakaś oficjalna informacja?
Na ich Facebooku.
Nie miał zasięgu?
Więc to się automatycznie nie zalogowało?
Musiałeś ręcznie logować się do Plusa?
Nie miał zasięgu?
Więc to się automatycznie nie zalogowało?
Musiałeś ręcznie logować się do Plusa?
Miałem na sztywno ustawiony T, bo tak mi było dużo wygodniej niż jedna kreska zasięgu Playa, na której wisiał nieustannie przy automatycznym szukaniu.Patryk7588 pisze:Więc to się automatycznie nie zalogowało?
Edit.
Dostałem odpowiedź:
Więc dla sportu złożyłem reklamację, bo regulamin mówi o innych operatorach, a nie innym.W Regulaminie świadczenia usługi widnieje zapis, iż świadczenie usługi odbywa się w Sieci Telekomunikacyjnej P4. Zapewniam, iż masz dostęp do tej sieci. W ramach roamingu krajowego zapewniamy CI aktualnie dostęp do nadajników Plusa.
Zmiany zostały wprowadzone przy ostatnich konfiguracjach.
#zyjnolimit
Już i ja nie mam dostępu do T-Mobile.
Czy jest cień szansy, że UKE czy UOKiK zainteresuje się ograniczeniem roamingu lub prędkości?
Czy jest cień szansy, że UKE czy UOKiK zainteresuje się ograniczeniem roamingu lub prędkości?
Masz zasięg plusa wiec wszystko zgodne
Powitać po wielu latach

Regulamin mówi, że mam mieć dostęp do P4 i innych operatorów krajowych i zagranicznych, których lista jest w cenniku (nomen omen gdzie?). A MV dostarcza mi obecnie dostęp do P4 i innego operatora.
Inny to.np. plus 

Powitać po wielu latach

Serio, innych operatorów = innego operatora?
Tak.Nie masz ilosci wyszczególnionej.Dwa na.upartego dostaniesz np.T-mobile jak prosisz
Powitać po wielu latach