Na razie do poniedziałku, do 6:14 rano mam włączony lejek 20kbps w pakiecie tygodniowym "Pripojeni na tyden", bo 160 mega z pełną prędkością wykorzystałem... już po 1,5 dnia a nie zrobiłem testu. W poniedziałek mi się pakiet odnowi, więc zrobię test

. W ogóle po niedzieli chce doładować za minimum 250Kc i kusi mnie jeden z tych pakietów:
no limit do wszystkich na 31 dni za ok. 80-90zł (599Kc)
aktywowałem sobie właśnie stałe +20% do doładowania, więc kosztowałobu mnie to ok. 500Kc na miesiąc a w roamingu to działa na całą strefę Unii 1A (nie działają tylko pakiety no limit w sieci, są taryfikowane jak poza sieć)
mam bliską osobę ze ZM w Play i kumpla w Holandii, więc mógłbym przez najbliższe 31 dni po aktywacji dzwonić tylko przez Vodafone (nastawić dualsim, żeby wszystkie połączenia wychodzące były przez Vodafone na miesiąc) a odbierać połączenia i na VDF i na polskim nr w Play, miesięcznie przegadam z 5 godzin, więc przetestowałbym te RLAH nawet bardziej
Odbieranie połączeń na VDF mam bez limitu i bez warunków za darmo w roamingu. Dodatkowo mógłbym dzwonić w roamingu Play i Plusa żeby nie zbankrutowali z RLAH