• Wiesz coś o nowej promocji u operatora? Podziel się tutaj z innymi użytkownikami!
    :thumbup:
Wiesz coś o nowej promocji u operatora? Podziel się tutaj z innymi użytkownikami!
:thumbup:
Regulamin forum: W tym dziale, można dowolnie rozwijać tematy związane z różnymi promocjami bonusami i innymi podobnymi.

Pamiętaj!
Przy zakładaniu tematu proszę dopisywać prefix!
[ABO]-ABONAMENT
[KARTA]-KARTA
[@]-internet
[INNE]-NIE DOTYCZY/INNE
  • Strona 19 z 41
  • 1
  • 17
  • 18
  • 19
  • 20
  • 21
  • 41
 #931155  autor: jarekt
 13 cze 2017, 11:28
@aster, on już nie może ładować za 5zł co miesiąc czy co 2 miesiące, bo mu się ważność konta kończy (skończyła). Musi 50zł ładować (optymalne doładowanie).
 #931169  autor: aster
 13 cze 2017, 13:19
jarekt pisze:@aster, on już nie może ładować za 5zł co miesiąc czy co 2 miesiące, bo mu się ważność konta kończy (skończyła). Musi 50zł ładować (optymalne doładowanie).
O kurcze, czyli 50zł na 100 dni ważności rozmów wychodzących, ciekawe czy środki promocyjne też na tyle się wydłużają czy mniej?

Tu rzeczywiście jest problem z Mini Max i kontynuowaniem jazdy na kodach z Coca Coli i użyciem tylko promocyjnego konta. :)

Plus jedynie taki, że jedno doładowanie za 50zł i ponad 3 miesiące jeszcze można na nakrętkach pożyć, aż zakończą/nie przedłużą kampanii. A te 50zł zostaje przy przenosinach na inną taryfę, jedynie te promocyjne środki zostaną wyzerowane.
 #931226  autor: MDataa
 13 cze 2017, 20:12
We wrześniu 2016 zmiana taryfy z MiniMax na Formułę Play na Kartę skutkowała zachowaniem środków promocyjnych Bonusa za Rejestrację ale to było IX 2016r.
 #931231  autor: pablo82
 13 cze 2017, 20:30
A tak w ogóle, to działa wam teraz strona smakwakacji? Ja od około godz 15 nie mogę się wcale na niej zalogować. I to zarówno na Firefoxie, Operze oraz Chromie, jak również i na smarfonie na Operze mini. Czyżby był jakiś problem ze stroną smakwakacji? Czy to tylko u mnie jest błąd logowania i wczytywania strony?
 #931234  autor: marczello
 13 cze 2017, 20:33
pablo82 pisze:A tak w ogóle, to działa wam teraz strona smakwakacji? Ja od około godz 15 nie mogę się wcale na niej zalogować. I to zarówno na Firefoxie, Operze oraz Chromie, jak również i na smarfonie na Operze mini. Czyżby był jakiś problem ze stroną smakwakacji? Czy to tylko u mnie jest błąd logowania i wczytywania strony?
U mnie ładuje się bez problemu. Mam 31 GB. I co z tego???
 #931235  autor: mkkot
 13 cze 2017, 20:36
No właśnie też mi się wydaje, że środki promocyjne zostaną po zmianie taryfy. Przy zmianie na minimaxa oczywiście przepadną. Ogólnie wychodzi na to, że od lipca będę musiał za 3 mce płacić ok. 70zł za full no-limit (50zł + 5+5+5 +5zł na nakrętki). Daje to 23zł miesięcznie, więc w sumie średni deal. Lepszym dealem byłoby zmienić taryfę, chyba obojętnie na jaką, byle z długą ważnością konta, wykorzystać bonus i przejść do T-mobile 90 dni za darmo. Wtedy za 4 miesiące zapłacę 6,25zł. No i pewnie bym tak zrobił, ale jestem raczej uzależniony od usługi kopia sms na maila i trudno byłoby mi się pogodzić z utratą połączenia oczekującego i przekierowań. No i nie wiadomo czy T nie zaspamowałby mi numeru bez pozwolenia, co też jest istotne. W Playu mam od 2008 roku względny spokój pod tym względem. Aha, no i w swoim już 6. miejscu zamieszkania znowu Play ma najbliżej nadajnik i najlepszy zasięg. Także trudny wybór, ciężka sprawa, szczególnie że nie potrzebuję no-limitu, choć czuję się z nim o wiele bardziej komfortowo.

W ogóle najśmieszniejsze jest to, że ciągle pazernie oszczędzam każdy grosz na telefonie i ograniczam się jeśli nie mam no-limitów, żeby wydać najwyżej parę złotych miesięcznie, a zarobki mam takie, że mógłbym spokojnie wziąć abonament i przestać się tym przejmować. Ale nie cierpię miesięcznych stałych wydatków i ogólnie chyba taki mam skąpy charakter no i na nieszczęście Playa telekomunikacja to moje hobby i lubię mieć za darmo dla samej frajdy mania za darmo ;]
 #931237  autor: pablo82
 13 cze 2017, 20:47
U mnie od po południa dziwna sprawa z ładowaniem się strony. Bezpośredni link https://smakwakacji.woah.com/ zrywa mi połączenie. Natomiast wejście przez tą stronę https://pl.woah.com/pl/home/ z wyszukiwarki google normalnie mi ładuje stronę smak wakacji. Dobrze, że mogę się zalogować ponownie. Co do zebranych GB, to ja mam uzbierane 69 GB do wykorzystania. Mam nadzieję, że w sierpniu zniosą te limity 8 GB na nr telefonu, bo tak to nie wiem jak je miałbym wykorzystać na tą chwilę.
 #931294  autor: marczello
 14 cze 2017, 09:32
Szanowne Panie i Panowie piszemy skargi do UOKIK na sieć Play jak mniemam. W tytule zamieszczamy Promocja "Smak Wakacji" wprowadza konsumentów w błąd. Bo jeżeli pisze jak wół dotyczy "Play na kartę" to dotyczy każdej oferty na kartę w PLAY! Każdej! Sprawa podobna do tej z Polsatem gdzie również wprowadzali w błąd.A po której musieli zapłacić kary finansowe. Dodam że każdy taki regulamin powinien zawierać jasne zasady.

Niech wprowadzają promocję w każdej taryfie na kartę i odblokowują ograniczenie 8GB.
 #931310  autor: aster
 14 cze 2017, 11:13
mkkot pisze:Ogólnie wychodzi na to, że od lipca będę musiał za 3 mce płacić ok. 70zł za full no-limit (50zł + 5+5+5 +5zł na nakrętki). Daje to 23zł miesięcznie

...trudny wybór, ciężka sprawa, szczególnie że nie potrzebuję no-limitu, choć czuję się z nim o wiele bardziej komfortowo
Ja jestem (czy raczej zaraz będę) w podobnej sytuacji, ale warto pamiętać że te 50zł co 100 dni nie przepada tylko zostaje "zachowane na później." :) Po zakończeniu promocji z kodami od Coli lub wyczerpaniu salda promocyjnego przechodzisz do Play Unlimited i wtedy za te 50zł masz 2 miesiące kompletnie za friko. Tak więc te 50zł to nie koszt w chwili obecnej tylko przedpłata do późniejszej taryfy już po wyjściu z Mini Max. ;)

Natomiast jeśli nie potrzebujesz 'no limit' (choć ja podobnie jak Ty dobrze się z tym czuję bo nie bije mi żaden licznik...) to jeszcze jest ta nowa taryfa ODnowa, w której nic nie przepada.
mkkot pisze:Aha, no i w swoim już 6. miejscu zamieszkania znowu Play ma najbliżej nadajnik i najlepszy zasięg.

Ale nie cierpię miesięcznych stałych wydatków i ogólnie chyba taki mam skąpy charakter no i na nieszczęście Playa telekomunikacja to moje hobby i lubię mieć za darmo dla samej frajdy mania za darmo ;]
W tym przypadu nie ma co się zastanawiać tylko manewrować wyłącznie w taryfach Play/RBM - jakość jest ważniejsza niż kilka zł tu czy tam.

Ja też nie lubię rachunków/umów/wiązania się wobec korporacji i gdzie mogę to też prepaid. :)
  • Strona 19 z 41
  • 1
  • 17
  • 18
  • 19
  • 20
  • 21
  • 41
  • 1
  • 17
  • 18
  • 19