• Wszystko, co dotyczy ofert prepaid i mix operatorów.
Wszystko, co dotyczy ofert prepaid i mix operatorów.
Regulamin forum: 
W tym dziale omawiamy oferty:
- PREPAID,
- MIX,
- SUBSKRYPCJE.

Uwaga! Jeżeli szukasz oferty dla siebie i nie wiesz, na którą się zdecydować - zadaj pytanie w dziale Jaką ofertę wybrać?
 #931046  autor: SkyThane
 12 cze 2017, 17:29
Witam, mam takie pytanie, jakie najlepiej kupić karty, żeby można było w miarę tanio dzwonić z Anglii do Francji i na odwrót? Myślę, o LycaMobile, ale jak patrzę tą ofertę to jakoś mi nie pasuje, miał ktoś kiedyś z tym styczność, jak to działa? Bo nie jestem pewien czy to się opłaca wgl.
Trzeba mi na miesiąc tylko takie dwie
Chyba, że macie inne, lepsze propozycje, to będę wdzięczny za rady :D
 #931047  autor: kamil7777
 12 cze 2017, 17:37
Hej najtaniej będzie, w Lycamobile lecz chodzi o to że Obydwa numery muszą być z tego samego kraju np gdy na stałe mieszkasz w Anglii to 2 lycamobile właśnie z tego kraju, Lyca nie ma już od dawna roamingu więc osoba która będzie we Francji nie płaci za odebrane połączenie.
 #931055  autor: SkyThane
 12 cze 2017, 18:10
Dzięki za odpowiedz :D
To jak kupie angielska to mi przyjdzie do Polski? Bo kurde przed wyjazdem chciałem to ogarnąć :P
 #931101  autor: reboot
 12 cze 2017, 22:10
Kup sobie starter T-Mobile i za 25 zł/m-c będziesz miał nielimitowany roaming czyli dzwonienie z Anglii do Francji w roamingu za 0 zł.
Do tego połączenia do kraju itp.

WKS
 #931106  autor: pakierhakierxd2
 12 cze 2017, 22:51
tylko pamietaj ze w roamingu obowiazuje fup ,jak za dlugo bedzie za granica bedzie placic normalnie.

Pozdrawiam :)
 #931139  autor: reboot
 13 cze 2017, 10:13
SkyThane pisze:żeby można było w miarę tanio dzwonić z Anglii do Francji i na odwrót
SkyThane pisze:Trzeba mi na miesiąc tylko takie dwie
Potrzebuje dzwonić UK>FR i FR>UK przez okres miesiąca, więc nie ma problemu, bo FUP określa co najmniej 2 msc na przestrzeni 4 msc. Zatem 25zl/mc w T-M na kartę jest obecnie najlepszym rozwiązaniem w mojej opinii.

Najlepiej wstrzymać się jeszcze 1.5 dnia, bo dziś wieczorem Play przedstawi ofertę roamingu. Wątpię w RLAH w prepaid, jednak... mają takie długi, że być może wszystko im jedno :)

WKS