Przecież to aukcja z 100 GB a nie 1410, można się wpakowac w minę "zgodnie z opisem aukcji"

mniej więcej to wysłalem;) oczywiscie na czysto to poprawione wygląda duzo lepiej:)Witam w dniu 11maja bieżącego roku operator mojej sieci Komórkowej Tmobile ( heyah)otrzymał odemnie pismo reklamacyjne dotyczące problemów z działaniem usługi o nazwie ''heyah masz złotowkę masz no limit''Reklamacja wpłyneła do operatora drogą elektroniczną na adres : [email protected] o godzinie 20.Automat odesłał informację iż w ciagu 30dni reklamację rozpatrzą.W dniu 11czerwca br nie otrzymałem odpowiedzi zarowno odmownej jak i potwierdzającej zasadność mojej reklamacji.Zgodnie z prawem taka reklamacja jest uznana za zasadną w związku z czym w dniu 11.06 wysłalem email o godzinie 12.06 celem wezwania operatora do zrealizowania proźby zawartej w reklamacji. Wnosiłem o kwotę 100zł brutto celem zatarcia niemiłych wspomnień związanych z ciągłymi problemami z usługą.Do wiadomości waszej również w dniu 02.06 br nastąpiła druga oficjalna reklamacja którą wiadomo mają jeszcze czas aby zrealizować. Operator po rozmowach telefonicznych uznał co śmieszne że wysyłajac emaila w dniu 06.05 z skargą na konsultantów i moją opinią na temat działania usługi i sugestią aby zatrzeć zle doświadczenia kwotą 50zł uznał ten email jako reklamację i w dniu 07.05 doładowano mi konto kwotą 50zł i
reklamacja z dnia 11.06 Oficjalna reklamacja z podaniem treści emaila i tytułem że to reklamacja!!
nie uznal w dniu 12.06 iż nic więcej mi się nie należy.A zgodnie z prawem mieli obowiązek udzielić oficjalnej odpowiedzi na pismo z dnia 11.05 do dnia 11.06 br co nie nastąpiło w zwązku zczym po wezwaniu operatora do zrealizowania reklamacji ( uznałem ze zgodnie z prawem przyznają się do winy ) nic nie zostalo zrealizowane a Operator się wymiguje od realizacji prawa.
W załączeniu przesylam kopię korespondencji jaką wysłalem w dniu 11.05 oraz w dniu 11.06 br do operatora.
Prosze o pomoc w uzyskaniu zadoścuczynienia ( operator przyznał się do winy nie odpisujac w ustawowym terminie)